Arda zf Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #1 Merhaba ben Epic Games'den GTA indireceğim fakat ben D ye kurmak isterken Epic hala C ye indirmeye çalışıyor nasıl düzeltebilirim?
Merhaba ben Epic Games'den GTA indireceğim fakat ben D ye kurmak isterken Epic hala C ye indirmeye çalışıyor nasıl düzeltebilirim?
Çözüm M M Muhammet 64 19 Mayıs 2021 Arda zf dedi: yok böyle bir ekran gelmiyor Genişletmek için tıkla... Kütüphanede GTA'nın sol altında ya da sağ altında bir yer olmalı. Oradan kaldırın o zaman sorar.
Arda zf dedi: yok böyle bir ekran gelmiyor Genişletmek için tıkla... Kütüphanede GTA'nın sol altında ya da sağ altında bir yer olmalı. Oradan kaldırın o zaman sorar.
AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 19 Mayıs 2021 #2 Epic Games'i başka diske kur. Artı 0 Eksi
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 19 Mayıs 2021 #3 Yükleye basınca böyle bir ekran geliyor yükleyeceğin yeri seçebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Arda zf Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #4 leyleq dedi: Eki Görüntüle 1031101 Yükleye basınca böyle bir ekran geliyor yükleyeceğin yeri seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... yok böyle bir ekran gelmiyor Artı 0 Eksi
leyleq dedi: Eki Görüntüle 1031101 Yükleye basınca böyle bir ekran geliyor yükleyeceğin yeri seçebilirsin. Genişletmek için tıkla... yok böyle bir ekran gelmiyor
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 19 Mayıs 2021 #5 Arda zf dedi: yok böyle bir ekran gelmiyor Genişletmek için tıkla... Kütüphanede GTA'nın sol altında ya da sağ altında bir yer olmalı. Oradan kaldırın o zaman sorar. Artı 1 Eksi Çözüm
Arda zf dedi: yok böyle bir ekran gelmiyor Genişletmek için tıkla... Kütüphanede GTA'nın sol altında ya da sağ altında bir yer olmalı. Oradan kaldırın o zaman sorar.
KS KS Arda zf Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #6 Muhammet 64 dedi: Kütüphanede GTA'nın sol altında ya da sağ altında bir yer olmalı. Oradan kaldırın o zaman sorar. Genişletmek için tıkla... şuan sordu teşekkür ederim hepinize Artı 0 Eksi
Muhammet 64 dedi: Kütüphanede GTA'nın sol altında ya da sağ altında bir yer olmalı. Oradan kaldırın o zaman sorar. Genişletmek için tıkla... şuan sordu teşekkür ederim hepinize
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 19 Mayıs 2021 #7 Arda zf dedi: şuan sordu teşekkür ederim hepinize Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Yanıtımı raporla kısmından çözüm olarak seçersen çok sevinirim. Artı 0 Eksi
Arda zf dedi: şuan sordu teşekkür ederim hepinize Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Yanıtımı raporla kısmından çözüm olarak seçersen çok sevinirim.