GTA V FiveM için Steam gerekli mi?

Onur Mustafa

Hectopat
Herkese selamlar. Sorum belki saçma bilmiyorum ama sormam lazım. Yakın zamanda GTA V almayı planlıyorum. Ama her yerde Steam ve Social Club key'leri farklı fiyatlarla ve hepsinde Social Club daha ucuz. GTA V aldığımda da Online veya RolePlay serverlarında oynamak istiyorum. Bu iki key arasında (sunucuların farklılığı Steam'dakiler Steam'dakilerle gibi) bir farklılık var mı?

Evet gerekli araştırdım ben de alacağım indirim bekliyorum.
Yani oyun orjinal olmalı.

Yani oyun orjinal olmalı.
Gerekli derken? Evet orjinal alacağım ama oyun iki faklı şekilde satılıyor. Social Club ve Steam keyleri için. Yani iki türlüde orjinal olacak. Benim demek istediğim steamdan olması zorunlu mu?

Son düzenleme:
Bu tür yorumlar bu sitede yasak.

Peki şunu anladım. Steam yada Social Club keylerini satın almam fark etmiyor. G2A güvenilir bir sitemi? Orası diğer sitelere göre daha ucuz çünkü.

Steam indirime girdiği zaman alacağım en sağlamı o geliyor bana diğer sitelerden kodla falan uğraşmak istemiyorum benim düşüncem bir de çalıntı hesap almayın bu düşünce de yanlış üç kuruş kar yapacağım diye başkasının hakkına girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…