A Alpha345 Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 765 Çözümler 1 18 Mayıs 2020 #1 Epic Games üzerinden alınan GTA 5 ile FiveM nasıl yüklenir? Eğer yapan var ise ayrıntılı olarak anlatabilir mi?
Epic Games üzerinden alınan GTA 5 ile FiveM nasıl yüklenir? Eğer yapan var ise ayrıntılı olarak anlatabilir mi?
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Mayıs 2020 #2 Kurulması zor değil, ancak kullanımını anlamadım gitti. Sunucuya gir deyince girmiyor. Artı 0 Eksi
ImmuneSyndrome Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Yer UK Parliament Building Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Engineer 18 Mayıs 2020 #3 Alpha345 dedi: Epic Games üzerinden alınan GTA 5 ile FiveM nasıl yüklenir? Eğer yapan var ise ayrıntılı olarak anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pirateinthesky dedi: Kurulması zor değil, ancak kullanımını anlamadım gitti. Sunucuya gir deyince girmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan neler yapılması gerektiğini görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Alpha345 dedi: Epic Games üzerinden alınan GTA 5 ile FiveM nasıl yüklenir? Eğer yapan var ise ayrıntılı olarak anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Pirateinthesky dedi: Kurulması zor değil, ancak kullanımını anlamadım gitti. Sunucuya gir deyince girmiyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan neler yapılması gerektiğini görebilirsiniz.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Mayıs 2020 #4 ImmuneSyndrome dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan neler yapılması gerektiğini görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben sorunsuz giriyorum hocam, lakin bir sunucuya girmek istediğimde genelde burada takılı kalıyor. Discord ne alaka onu da anlamış değilim. Artı 0 Eksi
ImmuneSyndrome dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan neler yapılması gerektiğini görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben sorunsuz giriyorum hocam, lakin bir sunucuya girmek istediğimde genelde burada takılı kalıyor. Discord ne alaka onu da anlamış değilim.
ImmuneSyndrome Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Yer UK Parliament Building Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Engineer 18 Mayıs 2020 #5 Pirateinthesky dedi: Ben sorunsuz giriyorum hocam, lakin bir sunucuya girmek istediğimde genelde burada takılı kalıyor. Discord ne alaka onu da anlamış değilim. Eki Görüntüle 566612 Genişletmek için tıkla... Onun sebebi discord sunucularından sizi beyaz listeye almaları. Giriş onayı vermeleri gerekiyor. Herkesi kafalarına göre almıyorlar. Artı 0 Eksi
Pirateinthesky dedi: Ben sorunsuz giriyorum hocam, lakin bir sunucuya girmek istediğimde genelde burada takılı kalıyor. Discord ne alaka onu da anlamış değilim. Eki Görüntüle 566612 Genişletmek için tıkla... Onun sebebi discord sunucularından sizi beyaz listeye almaları. Giriş onayı vermeleri gerekiyor. Herkesi kafalarına göre almıyorlar.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Mayıs 2020 #6 ImmuneSyndrome dedi: Onun sebebi discord sunucularından sizi beyaz listeye almaları. Giriş onayı vermeleri gerekiyor. Herkesi kafalarına göre almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bunu ilk defa duydum. İlla üye olacağız anlaşılan. Artı 0 Eksi
ImmuneSyndrome dedi: Onun sebebi discord sunucularından sizi beyaz listeye almaları. Giriş onayı vermeleri gerekiyor. Herkesi kafalarına göre almıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bunu ilk defa duydum. İlla üye olacağız anlaşılan.
ImmuneSyndrome Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Yer UK Parliament Building Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Engineer 18 Mayıs 2020 #7 Pirateinthesky dedi: Bunu ilk defa duydum. İlla üye olacağız anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Olay bundan ibaret maalesef Artı 0 Eksi
Pirateinthesky dedi: Bunu ilk defa duydum. İlla üye olacağız anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Olay bundan ibaret maalesef
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 19 Mayıs 2020 #8 ImmuneSyndrome dedi: Olay bundan ibaret maalesef. Genişletmek için tıkla... Discord ibaresi olmayan bir sunucuya girdim. CSGO gibi, herkes birbirine vuruyor, amacı öyleymiş. Artı 0 Eksi
ImmuneSyndrome dedi: Olay bundan ibaret maalesef. Genişletmek için tıkla... Discord ibaresi olmayan bir sunucuya girdim. CSGO gibi, herkes birbirine vuruyor, amacı öyleymiş.