GTA V FiveM tek kişilik oynanır mı?

267758

Hectopat
Geçenlerde bir arkadaşım ile birlikte bir GTA V roleplay sunucusuna girdik. Oyunun mantığı çok hoşuma gitti fakat roleplay yaptığımı hissedemedim çünkü öbür oyuncular roleplay yapmıyordu. Mesela biri arabayla takla atıyor, öbürü oyunu trollüyor. Roleplay yaptığımı hissettirecek; singleplayer oynayabileceğim bir mod falan var mı?

Hayır, yok. Adı üstüne FiveM (Five Multiplayer).

LSPDFR modu var ben çok seviyordum. Sadece polis oluyorsun ama eğlenceli bir mod bence dene.

LSPDFR modu var, pek rol yapıyor gibi değilsin ama güzel modlar kurduktan sonra gerçekten eğleneceğine eminim, mod kendi başına çok sade kalıyor bence. FiveM oldukça kötü bir ortam, çoğu roleplay sunucusu sadece sahiplerine para kazandırmak için açılmış sunucular.

Hocam dediğiniz güzel modlardan birkaç tane önerir misiniz ?

Hocam dediğiniz güzel modlardan birkaç tane önerir misiniz ?
Bende LSPDFR'ı çok oynamadım ama güzeldi, Stop the Ped, Ultimate Backup, CompuLite gibi birkaç mod kullanmıştım daha birçok modu vardır, LSPDFR'ın kendine ait forumu vs. bulunuyor orada bir şeyler bulabileceğinize eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…