PlayCrazy Femtopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 17 23 Ağustos 2022 #11 Oyunun orijinal mi? Orijinal ise dosya doğrulaması yap. Arkada açık olan (Discord vb.) onları kapat bir değişiklik olacakmı?
Oyunun orijinal mi? Orijinal ise dosya doğrulaması yap. Arkada açık olan (Discord vb.) onları kapat bir değişiklik olacakmı?
C Can Rıza Gözcü Megapat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #12 BatınHKTN dedi: Peki yaya olarak etrafı dolaşınca da aynı sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... evet. Zaten sistemi zorlayacak yerlerde değil çok saçma sapan yerlerde fps düşüyor
BatınHKTN dedi: Peki yaya olarak etrafı dolaşınca da aynı sorun devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... evet. Zaten sistemi zorlayacak yerlerde değil çok saçma sapan yerlerde fps düşüyor
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #13 FXAA kapatıp MSAA düşürmeyi veya kapatmayı deneyebilir misin?
C Can Rıza Gözcü Megapat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #14 PlayCrazy dedi: Oyunun orijinal mi? Orijinal ise dosya doğrulaması yap. Arkada açık olan (Discord vb.) onları kapat bir değişiklik olacakmı? Genişletmek için tıkla... ikisini de yaptım bir şey değişmedi
PlayCrazy dedi: Oyunun orijinal mi? Orijinal ise dosya doğrulaması yap. Arkada açık olan (Discord vb.) onları kapat bir değişiklik olacakmı? Genişletmek için tıkla... ikisini de yaptım bir şey değişmedi
İnssomnia Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 994 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #15 CPU sıcaklığını merak ettim kontrol ettin mi yük altında?
BatınHKTN Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 127 Çözümler 1 23 Ağustos 2022 #16 Can Rıza Gözcü dedi: Evet. Zaten sistemi zorlayacak yerlerde değil çok saçma sapan yerlerde FPS düşüyor. Genişletmek için tıkla... Eğer FXAA'yı kapattığında sorun devam ediyorsa sanal bellek oluşturmayı deneyebilir misin?
Can Rıza Gözcü dedi: Evet. Zaten sistemi zorlayacak yerlerde değil çok saçma sapan yerlerde FPS düşüyor. Genişletmek için tıkla... Eğer FXAA'yı kapattığında sorun devam ediyorsa sanal bellek oluşturmayı deneyebilir misin?