Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 7 19 Mayıs 2023 #21 Bir mod tarzı bir şey görmüştüm daha önce. Grafikleri San Andreas gibi oluyor ama fps baya artacaktır muhtemelen dediğimi bı araştırın istiyorsanız
Bir mod tarzı bir şey görmüştüm daha önce. Grafikleri San Andreas gibi oluyor ama fps baya artacaktır muhtemelen dediğimi bı araştırın istiyorsanız
DayanamamTutsaklıga Picopat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Yer İstanbul Florya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Barista 19 Mayıs 2023 #22 Serquis dedi: Hangi çözünürlükte oynuyorsun? 800x600 de rahat oynaman mümkün. Görünü kötüleşir ama en azından oynayabilmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Zaten 800x600'de oynuyorum. Eldrithc dedi: Bir mod tarzı bir şey görmüştüm daha önce. Grafikleri San Andreas gibi oluyor ama FPS bayağı artacaktır muhtemelen dediğimi bir araştırın istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam onun bir tık yükseğini bulsam indireceğim.
Serquis dedi: Hangi çözünürlükte oynuyorsun? 800x600 de rahat oynaman mümkün. Görünü kötüleşir ama en azından oynayabilmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Zaten 800x600'de oynuyorum. Eldrithc dedi: Bir mod tarzı bir şey görmüştüm daha önce. Grafikleri San Andreas gibi oluyor ama FPS bayağı artacaktır muhtemelen dediğimi bir araştırın istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Hocam onun bir tık yükseğini bulsam indireceğim.