S Sabir Movlayev Kilopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 24 Yer Baku,Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #1 2 gün önce indirdim. Dün sorun yoktu. Bugün FPS çok düşüyor. Normalde 35-40 olan şimdi 9-10.Sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2015
2 gün önce indirdim. Dün sorun yoktu. Bugün FPS çok düşüyor. Normalde 35-40 olan şimdi 9-10.Sorun ne olabilir?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Temmuz 2015 #2 Korsan oyuna destek vermiyoruz bu bir. FPS ısınmadan düşer ama ısı değerlerini yazmamışsın bu iki. Sistem özelliklerini bilmeden sorunun nedenini bilemeyiz bu da üç. Orijinal oyun ise sistem özelliklerine yeni konu aç, bu da dört.
Korsan oyuna destek vermiyoruz bu bir. FPS ısınmadan düşer ama ısı değerlerini yazmamışsın bu iki. Sistem özelliklerini bilmeden sorunun nedenini bilemeyiz bu da üç. Orijinal oyun ise sistem özelliklerine yeni konu aç, bu da dört.