GTA V Game Pass'e gelir mi?

memoillili

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda aksiyon macera oyunu eksikliği çekiyorum. Bunun için Game Pass'tan GTA V'e baktım. Far Cry 5'in olması ama GTA V'in olmaması beni şaşırttı. GTA gamepassa gelir mi? Gelirse ne zaman gelir?

Bir ara vardı, kalktı. Gelmez bence.
Hâlâ kâr yapan bir oyun çünkü.

Yakın zamanda aksiyon macera oyunu eksikliği çekiyorum. Bunun için Game Pass'tan GTA V'e baktım. Far Cry 5'in olması ama GTA V'in olmaması beni şaşırttı. GTA gamepassa gelir mi? Gelirse ne zaman gelir?
Hiç kimse ön göremez fakat tahmin etmeye çalışırsak hayır, gelmez. Rockstar sonuçta para kazanması lazım ihtiyacı olmasa bile.

GTA V, Game Pass'e gelebilir fakat bunun için Microsoft'un çok para akıtması lazım ve dünyanın en çok satan 2.oyununu Game Pass'e getirmek için para harcayacaklarına daha yeni ve daha az satmış oyunları getirip kullanıcı çekmeye çalışacaklardır. Tabii Rockstar'ın rızasıda önemli sonuçta firmanın bu tür abonelik servislerine ne gözle baktığını tam anlamıyla bilmiyoruz.

Ac ve farcry serisi gelcek gibi
Onlar kesinlikle gelecekler. Ubisoft, Ubisoft+ isimli abonelik servislerini Game Pass'e dahil edecekler. Ubisoft+ servisinin için tüm Far Cry oyunlarının Gold ve Ultimate sürümleri, tüm AC oyunlarının Deluxe,Gold ve Ultimate sürümleri var.

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…