GTA V Game Services Are Unavailable/Connection lost Hataları

gorkemalbayrak

Hectopat
Daha fazla  
Selam Technopat.

Game Services Are Unavailable.
GTA V indirme esnasında 5-10 dakikada bir Game services are unavailable hatası alıyorum. Burada ve forumlarda DNS değiştirme işlemi sonrası düzeleceği yazıyordu fakat bende bir tepki vermedi. VPN kullandığım takdirde ise hızım 60kb/s'ye düşmekte.

Connection Lost :
Diğer hataya benzer bir hata oyun yükleme sırasında karşı karşıya kaldığım bir durum. Klasördeki .part dosyasını silince geçtiği söyleniyor ama maalesef 5 dakika sonra tekrar başlıyor.

Bu hatalarla karşı karşıyayım dostlarım çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum aynı hatayı bende yaşadım. Oyunu Voidu adlı siteden Rockstar Key olarak 70TL' ye almıştım. Rockstar sunucularında sorun var bende bir türlü indiremedim. Herşeyi denedim olmadı. En son oyun Steam' dan indirime girince 100TL' ye ordan aldım.
Sanada önerim böyle bir indirim bekleyip yüklemen. Yoksa ben baya uğraştım çözümünü bulamadım dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı