ghost5369 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2013 Mesajlar 420 15 Eylül 2013 #11 Oyun gerçekten çok güzele benziyor. PC için hemen çıksa keşke GTX 765m ile hangi ayarlarda oynayabilirim sizce ?
Oyun gerçekten çok güzele benziyor. PC için hemen çıksa keşke GTX 765m ile hangi ayarlarda oynayabilirim sizce ?
Ömer Erten Kilopat Katılım 3 Nisan 2013 Mesajlar 777 15 Eylül 2013 #12 ghost5369 dedi: Oyun gerçekten çok güzele benziyor. PC için hemen çıksa keşke GTX 765m ile hangi ayarlarda oynayabilirim sizce ? Genişletmek için tıkla... Full HD'de orta ayarlarda sorunsuz oynarsınız.
ghost5369 dedi: Oyun gerçekten çok güzele benziyor. PC için hemen çıksa keşke GTX 765m ile hangi ayarlarda oynayabilirim sizce ? Genişletmek için tıkla... Full HD'de orta ayarlarda sorunsuz oynarsınız.
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 16 Eylül 2013 #13 Bunlar benim heyecanımı aldı resmen. Rockstar'da iş yok. Her şeyi sızdırdılar ne kaldı ki geriye?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2013 #14 Ziya Erkara dedi: Bunlar benim heyecanımı aldı resmen. Rockstar'da iş yok. Her şeyi sızdırdılar ne kaldı ki geriye? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey kalmadı, hevesimiz kaçmış bir şekilde PC'ye çıkmasını bekleyeceğiz.
Ziya Erkara dedi: Bunlar benim heyecanımı aldı resmen. Rockstar'da iş yok. Her şeyi sızdırdılar ne kaldı ki geriye? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey kalmadı, hevesimiz kaçmış bir şekilde PC'ye çıkmasını bekleyeceğiz.