Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 Selam. Geçen gün Steam'den GTA V satın aldım. Yükledim. Ancak oyunu açınca önce bir siyah ekran sonra da oyundan çıkıyor. Nasıl çözebilirim?
Selam. Geçen gün Steam'den GTA V satın aldım. Yükledim. Ancak oyunu açınca önce bir siyah ekran sonra da oyundan çıkıyor. Nasıl çözebilirim?
Labirent053 Picopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #2 Eksik dosya olabilir steamden gta 5 in uzerine sag tik yapip dosyalari taratin Artı 0 Eksi
PolluxVega Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 558 Çözümler 6 6 Ağustos 2023 #3 Simple Trainer indirdiyseniz eğer ondan olabilir steam versiyonunu ve en son olanını indirin Artı 0 Eksi
Bendy00 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 634 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus 16 R1015NT İntel İ7-14700HX 16 Gb RAM RTX 4070 8 Gb Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #4 Silip tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
Mhg3436 Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.163 Çözümler 7 Yer Türkiye, İstanbul , Silivri Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 Asus RTX 4060 Asus Prime A520M-K Corsair 8 GB 3200 mhz (2x) Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bir tane çocuk böyle video atmış denedim oluyor, sizde deneyin. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bir tane çocuk böyle video atmış denedim oluyor, sizde deneyin.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #6 Eşref Bey dedi: Selam. Geçen gün Steam'den GTA V satın aldım. Yükledim. Ancak oyunu açınca önce bir siyah ekran sonra da oyundan çıkıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosyaları Steam üzerinden doğrulatıp sorunlu bir şey var mı kontrol edin. Artı 0 Eksi
Eşref Bey dedi: Selam. Geçen gün Steam'den GTA V satın aldım. Yükledim. Ancak oyunu açınca önce bir siyah ekran sonra da oyundan çıkıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosyaları Steam üzerinden doğrulatıp sorunlu bir şey var mı kontrol edin.
KS KS Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #7 Her hangi bir eksik dosya vs. yok. Bilgisi olan adam akıllı anlatabilir mi? Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.107 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #8 Eşref Bey dedi: Herhangi bir eksik dosya vs. yok. Bilgisi olan adamakıllı anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir sebep yok gibi, isterseniz bir de Reddit gibi mecralardan İngilizce sorulara vs. bakın. Benzer durumu yaşan olmuştur illaki. Artı 0 Eksi
Eşref Bey dedi: Herhangi bir eksik dosya vs. yok. Bilgisi olan adamakıllı anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir sebep yok gibi, isterseniz bir de Reddit gibi mecralardan İngilizce sorulara vs. bakın. Benzer durumu yaşan olmuştur illaki.
KS KS Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #9 Abu Thabit Koghony dedi: Hocam başka bir sebep yok gibi, isterseniz bir de Reddit gibi mecralardan İngilizce sorulara vs. bakın. Benzer durumu yaşan olmuştur illaki. Genişletmek için tıkla... Sildim ve tekrar yükleniyor şu anda. Umarım çalışır. Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: Hocam başka bir sebep yok gibi, isterseniz bir de Reddit gibi mecralardan İngilizce sorulara vs. bakın. Benzer durumu yaşan olmuştur illaki. Genişletmek için tıkla... Sildim ve tekrar yükleniyor şu anda. Umarım çalışır.