GTA V Glitch Yapmak Yasak mı?

GTA 5 Online'da başka adam ile görev yaparken glitch yaptığını söyledi. Glitch yapmak yasak mı?
Yasak ama oyunun %90'ı yapıyor yapmadığın sürece keyif alamıyorsun ve para kasmak çok zor. İtiraf etmeliyim ki ben de çok yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette glitchten dolayı ban yediğini iddia edenler var. Bazı glitchler büyük ihtimalle yasaktır çünkü bir glitch sayesinde para kasmak ne kadar bir doğru yoldan yapılmış olabilir ki? GTA V gibi bir oyunda insan ban yemeyi beklemiyor onlarca hacker varken ama bir olasılıktır aklınızda bulunsun. Ben arada bir yapıyorum şu an için hala ban yemedim yoksa tadı çıkmıyor.

İnternette glitchten dolayı ban yediğini iddia edenler var. Bazı glitchler büyük ihtimalle yasaktır çünkü bir glitch sayesinde para kasmak ne kadar doğru yoldan olabilir ki? GTA V gibi bir oyunda insan ban yemeyi beklemiyor onlarca hacker varken ama bir olasılıktır aklınızda bulunsun. Ben arada bir yapıyorum şu an için hala ban yemedim yoksa tadı çıkmıyor.
Kesinlikle öyle. Güzelinden bir araba almak için bir ay falan uğraşmamız gerekiyor Glitch'siz.

Glitch yapanlara rockstar avatarının üzerinde douch yazan bir şapka takıyor ve o şapka 1 hafta kalıyordu.

Glitch yapanlara dunce yazan şapka verilmiyor. Lobideki diğer insanları çok öldüren, sürekli kicklenen, görevlerin ortasında hep oyundan çıkan, diğer oyuncuların arabalarını çok patlatan kişilere veriliyor. Kaynak: Bad Sports - GTA 5 Wiki Guide - IGN

Bu arada glitch yapmak da ban sebebi bildiğim kadarıyla, ama yakalanman çok zor ban yemezsin.

Glitch yapanlara dunce yazan şapka verilmiyor. Lobideki diğer insanları çok öldüren, sürekli kicklenen, görevlerin ortasında hep oyundan çıkan, diğer oyuncuların arabalarını çok patlatan kişilere veriliyor. Kaynak: Bad Sports - GTA 5 Wiki Guide - IGN

Bu arada glitch yapmak da ban sebebi bildiğim kadarıyla, ama yakalanman çok zor ban yemezsin.
Yani hile yapan yemediyse neden ben yiyeyim ki ?

İnternette glitchten dolayı ban yediğini iddia edenler var. Bazı glitchler büyük ihtimalle yasaktır çünkü bir glitch sayesinde para kasmak ne kadar bir doğru yoldan yapılmış olabilir ki? GTA V gibi bir oyunda insan ban yemeyi beklemiyor onlarca hacker varken ama bir olasılıktır aklınızda bulunsun. Ben arada bir yapıyorum şu an için hala ban yemedim yoksa tadı çıkmıyor.
Hala yapıyorsan bana da yardım eder misin :D Sarmıyor böyle

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı