C cenkrib Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #11 greenmangaming.zendesk.com: Green Man Gaming : Submit a request for assistance yukarıdan login olup doldurabilirsin ticketi (order-other ı seçtim ben request regardingte). Eğer bu forumda başkasına pm nasıl atılıyor bulabilirsem oradan yardımcı olurum sana mesajı yazma konusunda. greenmangaming.zendesk.com: Green Man Gaming buradanda deneyebilirsin ticket yollamayı.
greenmangaming.zendesk.com: Green Man Gaming : Submit a request for assistance yukarıdan login olup doldurabilirsin ticketi (order-other ı seçtim ben request regardingte). Eğer bu forumda başkasına pm nasıl atılıyor bulabilirsem oradan yardımcı olurum sana mesajı yazma konusunda. greenmangaming.zendesk.com: Green Man Gaming buradanda deneyebilirsin ticket yollamayı.
M mert1398 Hectopat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #12 Description kısmına sen ne yazmıştın
C cenkrib Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #13 Öyle çokta aman aman ingilizcem yok benimde ama yazdım fotoda Ha son olarak aşağıda record screencast a basarak video çekip adama gösterebilirsin sorunun ne ve nerede olduğunu Dosya Ekleri Adsız2.png 34,8 KB · Görüntüleme: 414
Öyle çokta aman aman ingilizcem yok benimde ama yazdım fotoda Ha son olarak aşağıda record screencast a basarak video çekip adama gösterebilirsin sorunun ne ve nerede olduğunu
M mert1398 Hectopat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #14 şuan oyun kütüphane kısmındada gözüküyor mu?
C cenkrib Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #15 hayır library de yok gameste var sadece
M mert1398 Hectopat Katılım 17 Eylül 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #16 az önce dönüş yaptılar ve oyunu eklediler games kısmında steam games in altında boş bir bölüm var ona tıklayınca gözüküyor sanırım other drm olduğu için öyle. İşte böyle sorunlar olabilir diye nuuvemden değil buradan aldım Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2015
az önce dönüş yaptılar ve oyunu eklediler games kısmında steam games in altında boş bir bölüm var ona tıklayınca gözüküyor sanırım other drm olduğu için öyle. İşte böyle sorunlar olabilir diye nuuvemden değil buradan aldım