ÇelokopaT Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi yardımcı olun.
denizbey01631 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 159 6 Mayıs 2024 #2 ÇelokopaT dedi: Sorum başlıktaki gibi yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Hocam, İlk öncelikle nasıl bir şey anlatmak istediğinizi anlamadık. Bütün görevleri bitirmek gibi bir şey mi istiyorsun?
ÇelokopaT dedi: Sorum başlıktaki gibi yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Hocam, İlk öncelikle nasıl bir şey anlatmak istediğinizi anlamadık. Bütün görevleri bitirmek gibi bir şey mi istiyorsun?
6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 6 Mayıs 2024 #3 ÇelokopaT dedi: Sorum başlıktaki gibi yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Normalde ölüp görevi iptal edebilirsin. Online'de ESC basıp Online kısmına gelip find New session diyebilirsin.
ÇelokopaT dedi: Sorum başlıktaki gibi yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Normalde ölüp görevi iptal edebilirsin. Online'de ESC basıp Online kısmına gelip find New session diyebilirsin.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.332 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #4 Ne tür bir görev, heistten mi bahsediyorsun?
Sailaner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.572 Çözümler 7 6 Mayıs 2024 #5 Prepleri başlamış heistleri Lester'ı arayarak iptal edebilirsiniz.
ÇelokopaT Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #6 öcelikle pc de oynuyorum online değil oyunu yeni indirdim oyunu açtım michael ile soygun yapıyorum görevi iptal etmek istiyorum
öcelikle pc de oynuyorum online değil oyunu yeni indirdim oyunu açtım michael ile soygun yapıyorum görevi iptal etmek istiyorum
6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 6 Mayıs 2024 #7 ÇelokopaT dedi: Öcelikle PC de oynuyorum Online değil oyunu yeni indirdim oyunu açtım michael ile soygun yapıyorum görevi iptal etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O görev zorunlu onu iptal edemezsin frankline geçene kadar oynamak zorundasın.
ÇelokopaT dedi: Öcelikle PC de oynuyorum Online değil oyunu yeni indirdim oyunu açtım michael ile soygun yapıyorum görevi iptal etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O görev zorunlu onu iptal edemezsin frankline geçene kadar oynamak zorundasın.
ÇelokopaT Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #8 tamam teşekkür ederim ilk görevden sonra napıcam burada ne yapıcam Dosya Ekleri Grand Theft Auto V 6.05.2024 21_30_33.png 2,7 MB · Görüntüleme: 70 Son düzenleme: 6 Mayıs 2024
6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 6 Mayıs 2024 #9 ÇelokopaT dedi: Tamam teşekkür ederim. İlk görevden sonra ne yapacağım. Burada ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım franklinmi bu trevor oynuyorsun. Söylemesi yasak mı bilmiyorum ama zenci bir karakter var franklin onunla araba çalacaksın ve simeon diye bir adamın garajına götürüceksin o görevden sonra serbest takılabiliyorsun.
ÇelokopaT dedi: Tamam teşekkür ederim. İlk görevden sonra ne yapacağım. Burada ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım franklinmi bu trevor oynuyorsun. Söylemesi yasak mı bilmiyorum ama zenci bir karakter var franklin onunla araba çalacaksın ve simeon diye bir adamın garajına götürüceksin o görevden sonra serbest takılabiliyorsun.