GTA V grafik ayarı

CapsOt

Hectopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar GTX 750 Ti gtaV bazen takılmalar oluyor render süreleri uzun oluyor bazen yarım saniye sürüyor Texture Pack lerin yüklenmesi. Acaba nasıl grafik ayarı önerirsiniz kaliteye çok önem vermiyorum yeter ki oynayabileyim.

DipNot: İşlemcim G3258 O.C. etmedim.

oyundaki uzak nesnelerin görünürlüğünü düşer ve vsync kapat bu ani takılmalar vsync yüzünden oluyor

Oyun ayarını şu video'dakine benzer şekilde yaparsan iyi olur. İşlemciyi 4GHz şekilinde overclock yap, RAM 4GB'dan fazla olmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Stok soğutucu kullanıyorum otomatik O.C. yaptığım zaman 4.4 Ghz çıkıyor ama çok ısınıyor. O yüzden O.C. yapmadım.

Çok ısınmasını fazla kafaya takma çünkü işlemciler 100 derece sıcaklığa kadar dayanabilen donanımlar. Eğer fazla ısınırsa da otomatik olarak işlemci frekansını düşürür daha fazla ısınmaması için, düşürürse de anlarsın performans düşüşünü zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…