S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 23 Temmuz 2023 #1 Merhaba, I5-10400, RTX 2060, 500GB SSD, 16GB RAM, PC'm var. Bu PC için GTA V ayarları sizce nasıl olmalı? Bir ara ortada oynamıştım. PC çok yordu, kasa fanları çok hızlı dönüyordu, ısınsın diye. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba, I5-10400, RTX 2060, 500GB SSD, 16GB RAM, PC'm var. Bu PC için GTA V ayarları sizce nasıl olmalı? Bir ara ortada oynamıştım. PC çok yordu, kasa fanları çok hızlı dönüyordu, ısınsın diye. Sizce ne yapmalıyım?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.327 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 23 Temmuz 2023 #2 Ayarları en yükseğe alın, MSAA 4X yapın, Grass Quality seçeneğini "Medium" yapın. Bunlar yeterli.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 23 Temmuz 2023 #3 imnotagamer dedi: Ayarları en yükseğe alın, MSAA 4X yapın, Grass Quality seçeneğini "Medium" yapın. Bunlar yeterli. Genişletmek için tıkla... Ortada oynarken, çok yiyordu. CPU ve GPU.
imnotagamer dedi: Ayarları en yükseğe alın, MSAA 4X yapın, Grass Quality seçeneğini "Medium" yapın. Bunlar yeterli. Genişletmek için tıkla... Ortada oynarken, çok yiyordu. CPU ve GPU.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #4 Screamy dedi: Ortada oynarken, çok yiyordu. CPU ve GPU. Genişletmek için tıkla... Bu kötü bir şey değil.
Screamy dedi: Ortada oynarken, çok yiyordu. CPU ve GPU. Genişletmek için tıkla... Bu kötü bir şey değil.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 23 Temmuz 2023 #5 Zinederon dedi: Bu kötü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ama, PC çok yorunca ısınıyor ve bazen cok ısınınca kapanabiliyor. Kasanın üzerinde birde dolap kapağı var hava almasını o da engelliyor.
Zinederon dedi: Bu kötü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ama, PC çok yorunca ısınıyor ve bazen cok ısınınca kapanabiliyor. Kasanın üzerinde birde dolap kapağı var hava almasını o da engelliyor.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.657 Çözümler 10 Yer İstanbul 23 Temmuz 2023 #6 MSAA 2X, Advanced Settings'e hiç dokunmayın kapalı kalsın. Geri kalanı kökleyin Very High'a.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 23 Temmuz 2023 #7 Online için de aynı kalmalı mi? Yoksa az daha düşürmeli miyim? Bu şekilde şuan. Ne yapmalıyım? Eagle_Paw dedi: MSAA 2X, Advanced Settings'e hiç dokunmayın kapalı kalsın. Geri kalanı kökleyin Very High'a. Genişletmek için tıkla... Screamy dedi: Online için de aynı kalmalı mi? Yoksa az daha düşürmeli miyim? Bu şekilde şuan. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... MSAA kapadım %60 lara düştü GPU kullanımı. Son düzenleme: 23 Temmuz 2023
Online için de aynı kalmalı mi? Yoksa az daha düşürmeli miyim? Bu şekilde şuan. Ne yapmalıyım? Eagle_Paw dedi: MSAA 2X, Advanced Settings'e hiç dokunmayın kapalı kalsın. Geri kalanı kökleyin Very High'a. Genişletmek için tıkla... Screamy dedi: Online için de aynı kalmalı mi? Yoksa az daha düşürmeli miyim? Bu şekilde şuan. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... MSAA kapadım %60 lara düştü GPU kullanımı.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #8 Screamy dedi: Online için de aynı kalmalı mi? Yoksa az daha düşürmeli miyim? Eki Görüntüle 1873905 Bu şekilde şuan. Ne yapmalıyım? MSAA kapadım %60 lara düştü GPU kullanımı. Genişletmek için tıkla... MSAA bilgisayarı en çok yoran ayardır ama görüntü kalitesini çok yükseltir. Online'da aynı kalabilir.
Screamy dedi: Online için de aynı kalmalı mi? Yoksa az daha düşürmeli miyim? Eki Görüntüle 1873905 Bu şekilde şuan. Ne yapmalıyım? MSAA kapadım %60 lara düştü GPU kullanımı. Genişletmek için tıkla... MSAA bilgisayarı en çok yoran ayardır ama görüntü kalitesini çok yükseltir. Online'da aynı kalabilir.