C CODEX Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #31 Tamam bekliyorum bende hala bişey yok. 15.5 Beta Driver..
T tonyjaa321 Ziyaretçi 12 Haziran 2015 #32 Silinen üye dedi: Tamam bekliyorum bende hala bişey yok. 15.5 Beta Driver.. Genişletmek için tıkla... Sen hangi ayarlarda oynuyorsun ve kaç FPS alıyorsun? Sorun var mı şuanda?
Silinen üye dedi: Tamam bekliyorum bende hala bişey yok. 15.5 Beta Driver.. Genişletmek için tıkla... Sen hangi ayarlarda oynuyorsun ve kaç FPS alıyorsun? Sorun var mı şuanda?
Alperen Kara Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 659 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #33 Hala grafik hataları alanlar ve düşük fps ile oynayanlar GTA 5 in grafik düşürme yamasını uygulayabilirler.
Hala grafik hataları alanlar ve düşük fps ile oynayanlar GTA 5 in grafik düşürme yamasını uygulayabilirler.
C CODEX Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #34 Silinen üye dedi: Sen hangi ayarlarda oynuyorsun ve kaç FPS alıyorsun? Sorun var mı şuanda? Genişletmek için tıkla... Ultra MSAA KAPALI 70 80 FPS sende sıkıntı var mı ?
Silinen üye dedi: Sen hangi ayarlarda oynuyorsun ve kaç FPS alıyorsun? Sorun var mı şuanda? Genişletmek için tıkla... Ultra MSAA KAPALI 70 80 FPS sende sıkıntı var mı ?
T tonyjaa321 Ziyaretçi 12 Haziran 2015 #35 Silinen üye dedi: Ultra MSAA KAPALI 70 80 FPS sende sıkıntı var mı ? Genişletmek için tıkla... Bende ultra MSAA kapalı 35 FPS kafayı yemek üzereyim ben şuanda hala o sorun düzelmedi. 14.14 Kurdum şuanda her oyunda olmaya başladı.
Silinen üye dedi: Ultra MSAA KAPALI 70 80 FPS sende sıkıntı var mı ? Genişletmek için tıkla... Bende ultra MSAA kapalı 35 FPS kafayı yemek üzereyim ben şuanda hala o sorun düzelmedi. 14.14 Kurdum şuanda her oyunda olmaya başladı.
C CODEX Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #36 O kartta bir sıkıntı var. Bende şuan sorun yok Allaha çok şükür. Kardeş burdan olmuyo özel mesajlaşalım ben sana 2-3 öneri sunacağım.
O kartta bir sıkıntı var. Bende şuan sorun yok Allaha çok şükür. Kardeş burdan olmuyo özel mesajlaşalım ben sana 2-3 öneri sunacağım.
C CODEX Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2015 #38 İsmail Ketenci | Facebook buyur kardeş. 2 tane öneri var benimde faydasını gördüğüm.Facebook paylaşmak yasaksa kusura bakmasın moderasyon ekibi.
İsmail Ketenci | Facebook buyur kardeş. 2 tane öneri var benimde faydasını gördüğüm.Facebook paylaşmak yasaksa kusura bakmasın moderasyon ekibi.
Z zweihander Hectopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2015 #40 15.5 betanın normal versiyonu çıkınca sorun devam ederse kartı geri iade edeceğim.Araştırdıgım kadarıyla arkadaşında belirttiği gibi GPU sorunu olabilirmiş.Şu anda 15.5 yüklü arada sırada aynı hata oluyor.
15.5 betanın normal versiyonu çıkınca sorun devam ederse kartı geri iade edeceğim.Araştırdıgım kadarıyla arkadaşında belirttiği gibi GPU sorunu olabilirmiş.Şu anda 15.5 yüklü arada sırada aynı hata oluyor.