GTA V grafik modu ve eklenti önerisi

MeanIt

Decapat
Daha fazla  
Bu oyunu çok seven bir kardeşim var. Onun için oyunu resmen baştan yaratacak şekilde ayarlar bulmak istiyorum. Altta bir video ekleyeceğim. Quantv kurmayı düşünüyorum ama bu gerçekçi motorlar, sürüş hissiyatı, first person gerçekçiliği, sokaklardaki ışıklandırmalar gibi ayarları nereden bulabileceğimi; bulduğum ayarların da güzel olup olmayacağı konusunda kararsızım.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun şöyle olsa çok güzel olur mesela. Amacım kardeşimi mutlu etmek. Sistem özelliklerim gayet yeter diye düşünüyorum.
Yapmak istediklerim: Gerçekçi yansımalar ve araç sürüş hissiyatı, gerçekçi motor sesleri, haritada düzenlemeler (gerçek mekanlar ve sokak düzenlemeleri), ışıklandırma düzeltmeleri, gerçek araçlar.
Manuel olarak yapmayı pek beceremediğimden dolayı OİV dosyası olarak önerebilirseniz çok daha iyi olur.

Son düzenleme:
Tecno fun adlı kanal var dostum orda en gercekçı kasmayan grafik pajetleri gerçekçi araba modları başka modlar fln hepsini çekiyo adam ondan bakmanı öneririm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı