GTA V grafik texture sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

NahCo3

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
İlk GTA indirdiğimde stok ayarlarda oynadım görüntü kalitesi kötü geldi her şeyi en yükseğe çektim gene kötü geldi.

Kötüden kastım sanki oynadığım karakteri 0 noktası alarak bir çember varmış gibi o çembere girmeyen bütün kaplamalar nedense çizgili noktalı veya benzeri şeyler oluyor. Bütün ayarları Advanced Graphics dahil Very High'e çektim ama nafile. Bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk GTA indirdiğimde stok ayarlarda oynadım görüntü kalitesi kötü geldi her şeyi en yükseğe çektim gene kötü geldi.

Kötüden kastım sanki oynadığım karakteri 0 noktası alarak bir çember varmış gibi o çembere girmeyen bütün kaplamalar nedense çizgili noktalı veya benzeri şeyler oluyor. Bütün ayarları Advanced Graphics dahil Very High'e çektim ama nafile. Bunun çözümü nedir?

Fotoğraf atabilir misiniz?

Buradaki sorunla aynı sorun mu?

Hocam bende her şeyi very high’a çektim v-sync açık halde çok nadir mesela 6 saatte sadece 4 kez oldu, araba sürerken anayoldan toprak yola dönerken bir takılma oldu sonra 5’er dakika ara ile 3 kez daha oldu sonra PC’yi kapattım ertesi gün yine açtım 3 saate yakın oynadım hiç olmadı, nedendir acaba? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

ayarlar böyle
Buradaki sorunla aynı sorun mu?

böyle bişey ama o daire belirgin değil işte

Dosya Ekleri

• 2020.05.31-11.45_01.png
    2020.05.31-11.45_01.png
    752,5 KB · Görüntüleme: 99
  • 2020.05.31-11.49_01_LI.jpg
    2020.05.31-11.49_01_LI.jpg
    346,3 KB · Görüntüleme: 96
  • 2020.05.31-11.49_LI.jpg
    2020.05.31-11.49_LI.jpg
    305,6 KB · Görüntüleme: 94
  • 2020.05.31-11.45.png
    2020.05.31-11.45.png
    746,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 2020.05.31-11.44_01.png
    2020.05.31-11.44_01.png
    730,8 KB · Görüntüleme: 132
Hocam şu söyleceklerimi dener misiniz? Ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA denetim masasında "Görüntü ayarlarını önayarlı yap" kısmında 3D uygulamanın karar vermesine izin ver seçeneğini seçin. Daha sonra oyundan Depth of Field ayarını kapatın. Post effect ayarını en düşüğe çekin sanırım normal di en düşüğü. Anisotropic Ayarını X16 yapın. Bunlardan sonra kalan ayarlarınızı yine aynı kalsın. Ekran kartınız AMD ise AMD denetim masasını bilmiyorum ama yine de 3D ayarları vardır illaki orada da uygulamaya verin. Geri dönüş bekliyorum iyi forumlar.

Allah razı olsun hocam şimdi oyuna gidiyorum ekran görüntüsü atarım.

Edit: Hiçbir şey değişmedi.

Hocam MSAA8X alarak ve önceki dediğim ayarları koruyarak da deneyebilir misin bir de. Ekran kartının denetim masasından 3D ayarlarını uygulamaya bırakman çok önemli bu konuda hocam yapabildin mi orayı? Bir de olmazsa frame scaling i 1x(%100) e alarak dener misin.Umarım işe yarar ikisinden biri.
Hocam oyuna girebilmeye şimdi imkan buldum görseldeki ayarlarını denedim bende de aynı olay oldu orta- uzaktaki kenar yumuşatmaları çok kötü oluyor fxaa(on) - msxaa(8x) yapınca düzeldi frame scaling mode alakasızmış. Böyle dene bakalım sende düzelecek mi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı