Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 3 Ağustos 2024 #1 Merhaba, Grand RP uygulaması üzerinden GTA 5'e girmeye çalışsam da aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Merhaba, Grand RP uygulaması üzerinden GTA 5'e girmeye çalışsam da aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Erkan Skywalker 3 Ağustos 2024 ATTILA453 dedi: Girebildiniz mi oyuna yoksa hala sorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam çözümü buldum. GrandRP klasörünü program dosyalarına değil önerdiği yere kurunca sorun çözüldü. Bir de girerken hata vermesin diye internet hızımı arttırmaya çalıştım. Sonunda oldu çok şükür.
ATTILA453 dedi: Girebildiniz mi oyuna yoksa hala sorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam çözümü buldum. GrandRP klasörünü program dosyalarına değil önerdiği yere kurunca sorun çözüldü. Bir de girerken hata vermesin diye internet hızımı arttırmaya çalıştım. Sonunda oldu çok şükür.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 3 Ağustos 2024 #2 Erkan Skywalker dedi: Merhaba, Grand RP uygulaması üzerinden GTA 5'e girmeye çalışsam da aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2272339 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırıp girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Merhaba, Grand RP uygulaması üzerinden GTA 5'e girmeye çalışsam da aşağıdaki hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2272339 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırıp girmeyi deneyin.
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 3 Ağustos 2024 #3 ATTILA453 dedi: Yönetici olarak çalıştırıp girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... GrandRP'yi mi Artı 0 Eksi
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 3 Ağustos 2024 #4 Erkan Skywalker dedi: Grand RP'yi mi? Genişletmek için tıkla... Yapabilirseniz ikisini de. Artı 0 Eksi
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 3 Ağustos 2024 #5 ATTILA453 dedi: Yapabilirseniz ikisini de. Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim olmadı. Artı 0 Eksi
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 3 Ağustos 2024 #6 Erkan Skywalker dedi: İkisini de denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Antivirüs falan kullanıyor musunuz veya herhangi bir 3.taraf uygulama. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: İkisini de denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Antivirüs falan kullanıyor musunuz veya herhangi bir 3.taraf uygulama.
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 3 Ağustos 2024 #7 ATTILA453 dedi: Antivirüs falan kullanıyor musunuz veya herhangi bir 3.taraf uygulama. Genişletmek için tıkla... AVG Antivirüs var ama AVG genelde bir şeyi engelledi mi ben engelledim geri açayım mı diyor. Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Antivirüs falan kullanıyor musunuz veya herhangi bir 3.taraf uygulama. Genişletmek için tıkla... AVG Antivirüs var ama AVG genelde bir şeyi engelledi mi ben engelledim geri açayım mı diyor.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 3 Ağustos 2024 #8 Erkan Skywalker dedi: AVG antivirüs var ama AVG genelde bir şeyi engelledi mi ben engelledim geri açayım mı diyor. Genişletmek için tıkla... İsterseniz AVG'yi kapatıp bir deneyin yine de. Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: AVG antivirüs var ama AVG genelde bir şeyi engelledi mi ben engelledim geri açayım mı diyor. Genişletmek için tıkla... İsterseniz AVG'yi kapatıp bir deneyin yine de.
KS KS Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 3 Ağustos 2024 #9 ATTILA453 dedi: İsterseniz AVG'yi kapatıp bir deneyin yine de. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı maalesef. Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: İsterseniz AVG'yi kapatıp bir deneyin yine de. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı maalesef.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 3 Ağustos 2024 #10 Erkan Skywalker dedi: Denedim olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Erkan Skywalker dedi: Denedim olmadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?