GTA V "'Grand Theft Auto V exited unexpectedly..." Hatası

SaLaMon7217

Hectopat
Daha fazla  
Değerli Technopat ailesi, sistemim Gta 5'i high durumda oynamam için yeterli vaziyette. Fakat oyuna giriş yaparken ''Grand Theft Auto V exited unexpectedly...'' ile başlayan bir hata alıyordum, bunu araştırdım ve çözüm olarak. 1.ekran kartı ( Nvidia-AMD) devre dışı bırakın, oyunu açın diyor. Ve açılınca sürücüyü tekrar etkinleştirin diyordu. Ben devre dışı bırakıyorum oyun açılıyor. Tekrar sürücüyü (Benim AMD Radeon HD 7600M) çalıştırınca ''Grand Theft Auto V çalışmayı durdurdu'' diyor ve kapanıyor. Tekrar girmeyi deniyorum ve tekrar "exited unexpectedly" hatası alıyorum. Bunun çözümü yok mudur? Ne zaman güncelleme gelir? Bilginiz varsa paylaşınız lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Son "update"i yapın, düzeldi sorun. Gerçi bende hiç olmadı ama deneyin son güncellemeyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen bendede oyun durduk yere bir an donuyor ve kapanıyor ve böyle bir sorun oluyor. Oyuna giriyorum ama belli bir süre donuyor işte nasıl çözerim?

Ben sorunu çözdüm. Yani bendeki sorunu çözdüm. Benim pc'de Win 7 64 Bit kuruluydu. Win 8.1 64 Bit kurdum. Sorun düzeldi. Eğer işletim sisteminiz Win 7 ise hemen Win 8.1 kurun. Ama şuanda oyun biraz kasıyor. Yani ayarları düşürürsem sorun yok ama ayarlar yüksek olursa kasıyor. Bu normal mi?
(İşletim sistemim imzam da mevcuttur.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…