GTA V GTX960M kasma sorunu

E

EnderÜnal

Ziyaretçi
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar.
Yeni bir laptop aldım. Monster Abra A5 V5.1.1 .Özellikleri gayet iyi. İ74220HQ, GTX960M, 8GB RAM şeklinde.
İnternette almadan önce GTA V oynanışlarını izlemiştim ve bilgisayarlar very high-ultra karışık ayarlarda 30 FPS civarı performans veriyorlardı. Benim bilgisayarımda ise bu değerler normal-low ayarlarda anca görülebiliyor. GTA V'i çok kasıyor laptop. Acaba bunun sebebi nedir? Aldıktan sonra Windows 10 kurmuştum, işletim sisteminin payı var mıdır bunda?

Ekran kartının güncellemerini kontrol ettiniz mi ? Sürücünüz eski olabilir. Ve bu sorunu sadece GTA 'da mı yaşıyorsun ?

Bilgisayarınızda' virüs olabilir büyüzden kasabilir yada anamoli'nin dediği gibi ekran kartı sürücüleriniz eksiktir.

AA ve AF kapalı mı acaba? Virüs ve sürücü sıkıntınız yoksa bir de bu ayarları düşürmeyi deneyebilirsiniz çünkü yanlış bilmiyorsam paneliniz Full HD.

Aynı pc bendede var. Windows 10'u uptadate et. Sorunun düzelecektir. Ultra'da oynuyorum oyunda kasma donma olmuyor.

Laptop güç ayarlarından güç tasarrufunda ise işlemciyi ve ekran kartını kısacaktır. Ayrıca hangi ekran kartıyla oyunu açtığınıza bakın. İşlemci üzerindeki intel hd ekran kartı ile açarsanız haliyle kasacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…