K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Aralık 2018 #1 Öncelikle oyunum orijinal. En son yaptığım güncellemeden sonra bu hatayı almaya başladım. Her iki seçeneğe de bastığım an oyundan atıyor. Bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2018
Öncelikle oyunum orijinal. En son yaptığım güncellemeden sonra bu hatayı almaya başladım. Her iki seçeneğe de bastığım an oyundan atıyor. Bunun çözümü nedir?
Madox Kilopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2018 #2 Script Hook oyun güncellendiği zaman güncelleniyor kendi sitesinden Script Hook güncel sürümü indirdiniz mi ?
Script Hook oyun güncellendiği zaman güncelleniyor kendi sitesinden Script Hook güncel sürümü indirdiniz mi ?
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Aralık 2018 #3 Mr.Sosa dedi: Script Hook oyun güncellendiği zaman güncelleniyor kendi sitesinden Script Hook güncel sürümü indirdiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Oldu, fakat şimdi de gta 5 exited unexpectedly hatası alıyorum. Son düzenleme: 25 Aralık 2018
Mr.Sosa dedi: Script Hook oyun güncellendiği zaman güncelleniyor kendi sitesinden Script Hook güncel sürümü indirdiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Oldu, fakat şimdi de gta 5 exited unexpectedly hatası alıyorum.
Madox Kilopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2018 #4 Mods klasörünü yedekleyip silin tekrar deneyin.
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Aralık 2018 #5 Mr.Sosa dedi: Mods klasörünü yedekleyip silin tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Mods klasörü oluşturmadım.
Mr.Sosa dedi: Mods klasörünü yedekleyip silin tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Mods klasörü oluşturmadım.