Çözüldü GTA V Güncelleme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jackie Paul

Megapat
Daha fazla  
Oyuna güncelleme gelmiş. İndirmeye çalıştığım zaman böyle bir hata ile karşılaşıyorum.

Rockstar Games Launcheri silip tekrar kurmayı denedim, bir fayda etmedi. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Çözüm
Sorunun çözümü basit. Rockstar'ın destek bölümünde yazanları uyguladım çözüldü.

Rockstar Games Launcher'ı kapatın ve yeniden başlatın

• Rockstar Games Launcher'ı kapatın
    Tüm Rockstar Games Launcher hizmetlerinin kapalı ve Windows Tepsisindeki başlatıcı simgesinin kapalı olduğundan emin olun
  • Varsayılan kısayolu kullanarak veya doğrudan LauncherPatcher.exe'yi kullanarak Rockstar Games Launcher'ı yeniden başlatın
    (Varsayılan: C: \ program files \ Rockstar Games \ Launcher \ LauncherPatcher.exe)
Oyunun kurulu olduğu diskte boş alan mevcut mu? Alanınız dolmuş olabilir. Bir kontrol eder misiniz? Aynı zaman da lütfen internet bağlantılarınızı kontrol ediniz.

Oyunun kurulu olduğu diskte boş alan mevcut mu? Alanınız dolmuş olabilir. Bir kontrol eder misiniz? Aynı zaman da lütfen internet bağlantılarınızı kontrol ediniz.

Disk dolu değil. İnternette de bir sorun yok gibi gözüküyor.

Sorunun çözümü basit. Rockstar'ın destek bölümünde yazanları uyguladım çözüldü.

Rockstar Games Launcher'ı kapatın ve yeniden başlatın

• Rockstar Games Launcher'ı kapatın
    Tüm Rockstar Games Launcher hizmetlerinin kapalı ve Windows Tepsisindeki başlatıcı simgesinin kapalı olduğundan emin olun
  • Varsayılan kısayolu kullanarak veya doğrudan LauncherPatcher.exe'yi kullanarak Rockstar Games Launcher'ı yeniden başlatın
    (Varsayılan: C: \ program files \ Rockstar Games \ Launcher \ LauncherPatcher.exe)

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…