Çözüldü GTA V güncellemeden sonra Script Hook V hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeclaxnRVNDS

Hectopat
GTA 5'i güncelledim ama yeni güncellemeden (1.0.3028) sonra oyuna girmiyor Script Hook V hatası veriyor. Nasıl düzelteceğiz?

Güncelleme gelmesi lazım scripthook a 3 4 gün içinde gelir mod falan mı kurdun değil mi?

Script Hook V'yi silmeniz ya da güncel halini indirmeniz gerek. Şuanda güncel hali yok o yüzden modu silebilir güncel halinin gelmesini bekleyebilirsiniz.

Script Hook V'yi silmeniz ya da güncel halini indirmeniz gerek. Şu anda güncel hali yok o yüzden modu silebilir güncel halinin gelmesini bekleyebilirsiniz.

Tamamdır sağ ol biraz geç oldu ama ne kadar süre beklemek lazım 2 3 güne olur mu?

Güncelleme gelmesi lazım scripthook a 3 4 gün içinde gelir mod falan mı kurdun değil mi?
Hocam mod kurdum native trainer fakat uzun süre oldu kuralı open 4 kurup birde türkçe yama kurdum başka mod yok

Reis güncelleme geldikten sonra script hook da güncellenmesi gerekiyor. Onu yeni sürümü çıkana kadar beklemelisin.

Daha yeni geldi yakında videosu gelir nasıl olacağının

Daha yeni geldi yakında videosu gelir nasıl olacağının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…