DeclaxnRVNDS Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 83 4 Ekim 2023 #1 GTA 5'i güncelledim ama yeni güncellemeden (1.0.3028) sonra oyuna girmiyor Script Hook V hatası veriyor. Nasıl düzelteceğiz?
GTA 5'i güncelledim ama yeni güncellemeden (1.0.3028) sonra oyuna girmiyor Script Hook V hatası veriyor. Nasıl düzelteceğiz?
Çözüm A A arssvml 8 Ekim 2023 DeclaxnRVNDS dedi: Şu an yenimi geldi hocam. Epic Games'e. Genişletmek için tıkla... Evet hocam link budur dev-c.com/gtav/scripthookv
DeclaxnRVNDS dedi: Şu an yenimi geldi hocam. Epic Games'e. Genişletmek için tıkla... Evet hocam link budur dev-c.com/gtav/scripthookv
A arssvml Picopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #11 DeclaxnRVNDS dedi: Şu an yenimi geldi hocam. Epic Games'e. Genişletmek için tıkla... Evet hocam link budur dev-c.com/gtav/scripthookv Artı 0 Eksi Çözüm
DeclaxnRVNDS dedi: Şu an yenimi geldi hocam. Epic Games'e. Genişletmek için tıkla... Evet hocam link budur dev-c.com/gtav/scripthookv
L LOKOKING Femtopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #12 Ben scripthook günecelemesini oyuna dosyaları ekledim oyun açıldı bütün modlarım gitti örnek Menyoo Redux hepsi bozuldu. Eski sürümden kalan. Artı 0 Eksi
Ben scripthook günecelemesini oyuna dosyaları ekledim oyun açıldı bütün modlarım gitti örnek Menyoo Redux hepsi bozuldu. Eski sürümden kalan.
KS KS DeclaxnRVNDS Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 83 8 Ekim 2023 #13 Hocam teşekkür ederim sorunum çözüldü. arssvml dedi: Evet hocam link budur dev-c.com/gtav/scripthoo Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam teşekkür ederim sorunum çözüldü. arssvml dedi: Evet hocam link budur dev-c.com/gtav/scripthoo Genişletmek için tıkla...
genjutsu Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #14 arssvml dedi: Evet hocam link budur dev-c.com/gtav/scripthookv Genişletmek için tıkla... Hocam site çökmüş sanırım downloada basıyorum inmiyor. Artı 0 Eksi
arssvml dedi: Evet hocam link budur dev-c.com/gtav/scripthookv Genişletmek için tıkla... Hocam site çökmüş sanırım downloada basıyorum inmiyor.
A arssvml Picopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #15 genjutsu dedi: Hocam site çökmüş sanırım downloada basıyorum inmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Google'a ab software scripthook yazın ilk çıkan a tıklayın sağ alt kısımlarda download olması lazım oradan indirin ben denedim sıkıntı olmadı. Artı 0 Eksi
genjutsu dedi: Hocam site çökmüş sanırım downloada basıyorum inmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Google'a ab software scripthook yazın ilk çıkan a tıklayın sağ alt kısımlarda download olması lazım oradan indirin ben denedim sıkıntı olmadı.
genjutsu Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #16 arssvml dedi: Hocam Google'a ab software scripthook yazın ilk çıkan a tıklayın sağ alt kısımlarda download olması lazım oradan indirin ben denedim sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam downloada bastığım halde inmiyor anlamadım. Artı 0 Eksi
arssvml dedi: Hocam Google'a ab software scripthook yazın ilk çıkan a tıklayın sağ alt kısımlarda download olması lazım oradan indirin ben denedim sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam downloada bastığım halde inmiyor anlamadım.
A arssvml Picopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #17 genjutsu dedi: Hocam downloada bastığım halde inmiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde bir sıkıntı vardır o zaman. Artı 0 Eksi
genjutsu dedi: Hocam downloada bastığım halde inmiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde bir sıkıntı vardır o zaman.
KS KS DeclaxnRVNDS Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 83 17 Aralık 2023 #18 arssvml dedi: Hocam sizde bir sıkıntı vardır o zaman. Genişletmek için tıkla... Gene aynı sorun çıktı bu arada şimdi de sitedeki indirme dosyasını indirdim dev com da ki bu sefer dosya güvenli değil yazıyor. Artı 0 Eksi
arssvml dedi: Hocam sizde bir sıkıntı vardır o zaman. Genişletmek için tıkla... Gene aynı sorun çıktı bu arada şimdi de sitedeki indirme dosyasını indirdim dev com da ki bu sefer dosya güvenli değil yazıyor.