Xbox Series S'de 90 TL olmuş. Yanına da bir paket veriyor. Ama oyun en fazla 30 FPS veriyormuş. Sizce alınır mı? Verdiğim 90 TL'ye değer mi? Oyunu daha önceden PS3'te oynayıp yüzde 34 ilerleme yapmıştım.
Dostum. Konsoldan oynayacağım. PC kaldırmaz.Bence hala da alınır. GTA 5'in büyük bir açık dünyası, en az 10 20 saat süren senaryosu var. Daha fazlasıyla tatmin eder, alınır ama Epic Games'te 60 TL kuponla 20 TL'ye kadar getirip alabiliyorsun.
Bu çok göreceli bir kavram. %34 yaptığınızda severek oynadıysanız bence almaya değer.
Teşekkürler. Heralde alacağım. 30 FPS çok sorun olmaz değil mi?Bitirmediysen hala bitirmeye değer bir oyun GTA V. 90 TL'ye de değeceğini düşünüyorum açıkçası. Zaten konsolda pek alternatifin yok fiyat veya kampanya konusunda.
Xbox Series S'de 90 TL olmuş. Yanına da bir paket veriyor. Ama oyun en fazla 30 FPS veriyormuş. Sizce alınır mı? Verdiğim 90 TL'ye değer mi? Oyunu daha önceden PS3'te oynayıp yüzde 34 ilerleme yapmıştım.
Yok. Hikaye oynamak istiyorum.Eğer derdin Online oynamaksa hiç alma hileci kaynıyor çinliler ele geçirdi oyunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.