GTA V hala alınmaya değer mi?

HTDemirel

Hectopat
Xbox Series S'de 90 TL olmuş. Yanına da bir paket veriyor. Ama oyun en fazla 30 FPS veriyormuş. Sizce alınır mı? Verdiğim 90 TL'ye değer mi? Oyunu daha önceden PS3'te oynayıp yüzde 34 ilerleme yapmıştım.

Xbox Series S'de 90 TL olmuş. Yanına da bir paket veriyor. Ama oyun en fazla 30 FPS veriyormuş. Sizce alınır mı? Verdiğim 90 TL'ye değer mi? Oyunu daha önceden PS3'te oynayıp yüzde 34 ilerleme yapmıştım.

Bence hala da alınır. GTA 5'in büyük bir açık dünyası, en az 10 20 saat süren senaryosu var. Daha fazlasıyla tatmin eder, alınır ama Epic Games'te 60 TL kuponla 20 TL'ye kadar getirip alabiliyorsun.

Bence hala da alınır. GTA 5'in büyük bir açık dünyası, en az 10 20 saat süren senaryosu var. Daha fazlasıyla tatmin eder, alınır ama Epic Games'te 60 TL kuponla 20 TL'ye kadar getirip alabiliyorsun.
Dostum. Konsoldan oynayacağım. PC kaldırmaz.
Bu çok göreceli bir kavram. %34 yaptığınızda severek oynadıysanız bence almaya değer.
Bitirmediysen hala bitirmeye değer bir oyun GTA V. 90 TL'ye de değeceğini düşünüyorum açıkçası. Zaten konsolda pek alternatifin yok fiyat veya kampanya konusunda.
Teşekkürler. Heralde alacağım. 30 FPS çok sorun olmaz değil mi?

Eğer derdin Online oynamaksa hiç alma hileci kaynıyor çinliler ele geçirdi oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı