GTA V harita açınca FPS düşüyor

itsroww

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım GTX 1660 Super 6 GB işlemcim i5 9400F 2.9GHz. GTA V'de normalde 80 100 arası FPS alıyorum ama ESC basıp haritaya tıklayınca FPS düşüyor takılmalar oluyor sebepsizce. Bir de her oyuna girdiğimde tekrardan grafik ayarları yapıyorum CS:GO'da da böyle sebepleri ne?

Ekran kartım GTX 1660 Super 6 GB işlemcim i5 9400F 2.9GHz. GTA V'de normalde 80 100 arası FPS alıyorum ama ESC basıp haritaya tıklayınca FPS düşüyor takılmalar oluyor sebepsizce. Bir de her oyuna girdiğimde tekrardan grafik ayarları yapıyorum CS:GO'da da böyle sebepleri ne?

Haritayı yüklüyor demek bu sistemini zorluyor adı üstünde Los Santos şehri bayağı büyük şehir GTA SA olsa anlarım ama GTA 5 adı üstünde gayet normal.

GTA 5'teki hata normal olarak herkeste var. Çözümü de bildiğim kadarlıyla yok maalesef. Diğer sorunuzun sebebi de kuvvetle muhtemel GeForce Experience ile alakalıdır diye düşünüyorum. Uygulama içerisinden otomatik grafik ayarlarını düzenlemeye kapattığınız takdirde sorununuz çözülecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı