5 564729 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 54 1 Ağustos 2022 #1 GTA 5'te heist görevindeyim. Çekici çaldım, çöp kamponu çaldım, kıyafet maske vb aldım ve Sniper ile gemiyi gözetlediğim yere geldim herkesi öldürdüm. Michael gemiden atladı bombayı patlat dedi patlatamadım g tuşuna basıyorum basıyorum sticky bomblar nedense bir türlü patlamıyor. Bunun çözümü nedir?
GTA 5'te heist görevindeyim. Çekici çaldım, çöp kamponu çaldım, kıyafet maske vb aldım ve Sniper ile gemiyi gözetlediğim yere geldim herkesi öldürdüm. Michael gemiden atladı bombayı patlat dedi patlatamadım g tuşuna basıyorum basıyorum sticky bomblar nedense bir türlü patlamıyor. Bunun çözümü nedir?
Çözüm Behzatcdekihayalet 1 Ağustos 2022 564729 dedi: GTA 5'te heist görevindeyim. Çekici çaldım, çöp kamponu çaldım, kıyafet maske vb aldım ve Sniper ile gemiyi gözetlediğim yere geldim herkesi öldürdüm. Michael gemiden atladı bombayı patlat dedi patlatamadım g tuşuna basıyorum basıyorum sticky bomblar nedense bir türlü patlamıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Telefondan arayacaksin bombayi dostum rehberde gozukur.
564729 dedi: GTA 5'te heist görevindeyim. Çekici çaldım, çöp kamponu çaldım, kıyafet maske vb aldım ve Sniper ile gemiyi gözetlediğim yere geldim herkesi öldürdüm. Michael gemiden atladı bombayı patlat dedi patlatamadım g tuşuna basıyorum basıyorum sticky bomblar nedense bir türlü patlamıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Telefondan arayacaksin bombayi dostum rehberde gozukur.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Ağustos 2022 #2 564729 dedi: GTA 5'te heist görevindeyim. Çekici çaldım, çöp kamponu çaldım, kıyafet maske vb aldım ve Sniper ile gemiyi gözetlediğim yere geldim herkesi öldürdüm. Michael gemiden atladı bombayı patlat dedi patlatamadım g tuşuna basıyorum basıyorum sticky bomblar nedense bir türlü patlamıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sniper ile sıkmayı dene. Artı 0 Eksi
564729 dedi: GTA 5'te heist görevindeyim. Çekici çaldım, çöp kamponu çaldım, kıyafet maske vb aldım ve Sniper ile gemiyi gözetlediğim yere geldim herkesi öldürdüm. Michael gemiden atladı bombayı patlat dedi patlatamadım g tuşuna basıyorum basıyorum sticky bomblar nedense bir türlü patlamıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Sniper ile sıkmayı dene.
Flıex Centipat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 564729 dedi: GTA 5'te heist görevindeyim. Çekici çaldım, çöp kamponu çaldım, kıyafet maske vb aldım ve Sniper ile gemiyi gözetlediğim yere geldim herkesi öldürdüm. Michael gemiden atladı bombayı patlat dedi patlatamadım g tuşuna basıyorum basıyorum sticky bomblar nedense bir türlü patlamıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Trainer indirip bölümü atlayabilirsin büyük ihtimalle korsan GTA 5 eksik dosyadan dolayıdır Polorchen dedi: Sniper ile sıkmayı dene. Genişletmek için tıkla... Mantıklı Artı 0 Eksi
564729 dedi: GTA 5'te heist görevindeyim. Çekici çaldım, çöp kamponu çaldım, kıyafet maske vb aldım ve Sniper ile gemiyi gözetlediğim yere geldim herkesi öldürdüm. Michael gemiden atladı bombayı patlat dedi patlatamadım g tuşuna basıyorum basıyorum sticky bomblar nedense bir türlü patlamıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Trainer indirip bölümü atlayabilirsin büyük ihtimalle korsan GTA 5 eksik dosyadan dolayıdır Polorchen dedi: Sniper ile sıkmayı dene. Genişletmek için tıkla... Mantıklı
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 1 Ağustos 2022 #4 564729 dedi: GTA 5'te heist görevindeyim. Çekici çaldım, çöp kamponu çaldım, kıyafet maske vb aldım ve Sniper ile gemiyi gözetlediğim yere geldim herkesi öldürdüm. Michael gemiden atladı bombayı patlat dedi patlatamadım g tuşuna basıyorum basıyorum sticky bomblar nedense bir türlü patlamıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Telefondan arayacaksin bombayi dostum rehberde gozukur. Artı 0 Eksi Çözüm
564729 dedi: GTA 5'te heist görevindeyim. Çekici çaldım, çöp kamponu çaldım, kıyafet maske vb aldım ve Sniper ile gemiyi gözetlediğim yere geldim herkesi öldürdüm. Michael gemiden atladı bombayı patlat dedi patlatamadım g tuşuna basıyorum basıyorum sticky bomblar nedense bir türlü patlamıyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Telefondan arayacaksin bombayi dostum rehberde gozukur.
KS KS 5 564729 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 54 2 Ağustos 2022 #5 Polorchen dedi: Sniper ile sıkmayı dene. Genişletmek için tıkla... Çok kez denedim ve patlamadı. Flıex dedi: Trainer indirip bölümü atlayabilirsin büyük ihtimalle korsan GTA 5 eksik dosyadan dolayıdır. Mantıklı Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den satın aldım korsanla bir ilgisi yok. Behzatcdekihayalet dedi: Telefondan arayacaksin bombayi dostum rehberde gozukur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 564729 dedi: Çok kez denedim ve patlamadı. Oyunu Steam'den satın aldım korsanla bir ilgisi yok. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Aslında bu cevapları dün yazmıştım ancak aceleden dolayı yazım yanlışı yaptığım için engellendim. Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Sniper ile sıkmayı dene. Genişletmek için tıkla... Çok kez denedim ve patlamadı. Flıex dedi: Trainer indirip bölümü atlayabilirsin büyük ihtimalle korsan GTA 5 eksik dosyadan dolayıdır. Mantıklı Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den satın aldım korsanla bir ilgisi yok. Behzatcdekihayalet dedi: Telefondan arayacaksin bombayi dostum rehberde gozukur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 564729 dedi: Çok kez denedim ve patlamadı. Oyunu Steam'den satın aldım korsanla bir ilgisi yok. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Aslında bu cevapları dün yazmıştım ancak aceleden dolayı yazım yanlışı yaptığım için engellendim.
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 2 Ağustos 2022 #6 564729 dedi: Çok kez denedim ve patlamadı. Oyunu Steam'den satın aldım korsanla bir ilgisi yok. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Cozum olarak isaretlersen sevinirim. Artı 1 Eksi
564729 dedi: Çok kez denedim ve patlamadı. Oyunu Steam'den satın aldım korsanla bir ilgisi yok. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Cozum olarak isaretlersen sevinirim.
KS KS 5 564729 Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 54 2 Ağustos 2022 #7 Behzatcdekihayalet dedi: Cozum olarak isaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... İşaretledim Artı 0 Eksi