Rhypex Decapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 114 22 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar ben bir ayar yaptim. Bilgisayarimda 4 GB RAM olduğu için dosyaları vs. degistiriliyordu story mode de. Bu ayar oluyor fakat Online'de olmuyor bunu nasıl Online'ye geçirebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
Arkadaşlar ben bir ayar yaptim. Bilgisayarimda 4 GB RAM olduğu için dosyaları vs. degistiriliyordu story mode de. Bu ayar oluyor fakat Online'de olmuyor bunu nasıl Online'ye geçirebiliriz?
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 22 Kasım 2020 #2 Geçiremezsiniz, dosyalarda değişim yapmak zaten ban sebebi. Config ayarlarını diyorsanız zaten geçmiş olması gerek. Artı 0 Eksi
Geçiremezsiniz, dosyalarda değişim yapmak zaten ban sebebi. Config ayarlarını diyorsanız zaten geçmiş olması gerek.
KS KS Rhypex Decapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 114 22 Kasım 2020 #3 GreatestOfAlltimes dedi: Geçiremezsiniz, dosyalarda değişim yapmak zaten ban sebebi. Config ayarlarını diyorsanız zaten geçmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... Peki ben ayrı Online oda kurup oraya arkadaşımı çağırabilir miyim. Artı 0 Eksi
GreatestOfAlltimes dedi: Geçiremezsiniz, dosyalarda değişim yapmak zaten ban sebebi. Config ayarlarını diyorsanız zaten geçmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... Peki ben ayrı Online oda kurup oraya arkadaşımı çağırabilir miyim.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 22 Kasım 2020 #4 @Rhypex Evet, oyunda iken Home tuşundan arkadaşınıza davet göndermeniz yeterli. Artı 0 Eksi