Arown Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #1 Yakında GTA 5'e başlayacağım. Hikayesini falan bilmiyorum. Daha önce hiç oynamadım. Sizce Online mı oynamalıyım yoksa story mod mu?
Yakında GTA 5'e başlayacağım. Hikayesini falan bilmiyorum. Daha önce hiç oynamadım. Sizce Online mı oynamalıyım yoksa story mod mu?
GustavoFring62 Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 317 Çözümler 1 8 Şubat 2022 #2 Önce hikaye modunu oyna en azından oyunu öğren. Bir süre orada takıl hikaye bitene kadar sonra online oynamaya geçersin. Acelemiz yok .
Önce hikaye modunu oyna en azından oyunu öğren. Bir süre orada takıl hikaye bitene kadar sonra online oynamaya geçersin. Acelemiz yok .
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 8 Şubat 2022 #4 Hikayesini oynamalısın mutlaka.
Hencc Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 507 Çözümler 11 8 Şubat 2022 #5 Hikayeyi oyna. Eğer ilgini çekmiyorsa da biraz oyna beğenmezsen sonra geçersin Online'a.
şahsi Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 658 Çözümler 3 8 Şubat 2022 #6 Önce online oynarsan karışık gelip sıkılabilirsin. Önce şehri ve oyunun mekaniklerini tanımak için hikaye modunu oyna daha sonra online geçersin.
Önce online oynarsan karışık gelip sıkılabilirsin. Önce şehri ve oyunun mekaniklerini tanımak için hikaye modunu oyna daha sonra online geçersin.
Brombeere Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #7 Hikaye modunu ilk önce oynamanı öneririm ama sana kalmış.
Arown Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #8 GustavoFring62 dedi: Önce hikaye modunu oyna en azından oyunu öğren. Bir süre orada takıl hikaye bitene kadar sonra online oynamaya geçersin. Acelemiz yok . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki hikaye modu için steamda hangi paketi almam lazım
GustavoFring62 dedi: Önce hikaye modunu oyna en azından oyunu öğren. Bir süre orada takıl hikaye bitene kadar sonra online oynamaya geçersin. Acelemiz yok . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki hikaye modu için steamda hangi paketi almam lazım
Hencc Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 507 Çözümler 11 8 Şubat 2022 #9 Arown dedi: Teşekkürler peki hikaye modu için Steam'de hangi paketi almam lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi paketi almam lazım derken hocam? Hikaye modu için özel bir paket yok. Bildiğim kadarıyla 2 paket var biri normal diğeri Premium. Premium pakette Online için başlangıç içerikleri sunarak onlinea ilk giriş için işini kolaylaştırıyor.
Arown dedi: Teşekkürler peki hikaye modu için Steam'de hangi paketi almam lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi paketi almam lazım derken hocam? Hikaye modu için özel bir paket yok. Bildiğim kadarıyla 2 paket var biri normal diğeri Premium. Premium pakette Online için başlangıç içerikleri sunarak onlinea ilk giriş için işini kolaylaştırıyor.