Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 850 Çözümler 4 4 Şubat 2023 #1 Merhaba GTA V'e girerken sıkıntı yok fakat hikaye moduna tıkladıktan sonra nedensizce 5 saniye sonra birden kapanıyor. Hata kodu falan da yok? Ve dosyaları doğrulama yaptım.
Merhaba GTA V'e girerken sıkıntı yok fakat hikaye moduna tıkladıktan sonra nedensizce 5 saniye sonra birden kapanıyor. Hata kodu falan da yok? Ve dosyaları doğrulama yaptım.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 4 Şubat 2023 #2 GTA 5'e geçen günlerde güncelleme geldi Türkçe yamayı da güncellemeniz gerekiyor. Nasıl güncelleceğini yamayı kurduğunuz siteden bakın. Artı 0 Eksi
GTA 5'e geçen günlerde güncelleme geldi Türkçe yamayı da güncellemeniz gerekiyor. Nasıl güncelleceğini yamayı kurduğunuz siteden bakın.
KS KS Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 850 Çözümler 4 4 Şubat 2023 #3 Hollywoo dedi: GTA 5'e geçen günlerde güncelleme geldi Türkçe yamayı da güncellemeniz gerekiyor. Nasıl güncelleceğini yamayı kurduğunuz siteden bakın. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmedi hocam valla düşünemedim, bakayım oluyormu diye. Artı 0 Eksi
Hollywoo dedi: GTA 5'e geçen günlerde güncelleme geldi Türkçe yamayı da güncellemeniz gerekiyor. Nasıl güncelleceğini yamayı kurduğunuz siteden bakın. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmedi hocam valla düşünemedim, bakayım oluyormu diye.