hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 15 Mayıs 2020 #1 Epic Games'ten aldığımız GTA V'te sadece hikaye moduna Türkçe yama kursak ban yeme gibi bir olay olur mu?
Epic Games'ten aldığımız GTA V'te sadece hikaye moduna Türkçe yama kursak ban yeme gibi bir olay olur mu?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #11 @furkanbalta25 mods klasörünün çalışması için gereken dosyalar silinmediğinde, online modda aynı şekilde modları görebilir. Artı 0 Eksi
@furkanbalta25 mods klasörünün çalışması için gereken dosyalar silinmediğinde, online modda aynı şekilde modları görebilir.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #12 SSD ve HDD'ye ayrı GTA V kurarak çözmüştüm ben. SSD ile Online giriyorum HDD ile Türkçe yamalı hikaye modu. Artı 0 Eksi
SSD ve HDD'ye ayrı GTA V kurarak çözmüştüm ben. SSD ile Online giriyorum HDD ile Türkçe yamalı hikaye modu.