Sdore Femtopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Ben GTA 5'te ki bütün görevleri bitirip silmiştim tekrar yükledim ama hikayede tekrar görev yaptırıyor. Nasıl düzenleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
Merhaba. Ben GTA 5'te ki bütün görevleri bitirip silmiştim tekrar yükledim ama hikayede tekrar görev yaptırıyor. Nasıl düzenleyebilirim?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.115 Makaleler 3 Çözümler 21 19 Mayıs 2025 #2 Sdore dedi: Merhaba. Ben GTA 5'te ki bütün görevleri bitirip silmiştim tekrar yükledim ama hikayede tekrar görev yaptırıyor. Nasıl düzenleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben hep manuel kaydedip son save dosyasından devam ederdim öyle yapabilirsin.
Sdore dedi: Merhaba. Ben GTA 5'te ki bütün görevleri bitirip silmiştim tekrar yükledim ama hikayede tekrar görev yaptırıyor. Nasıl düzenleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben hep manuel kaydedip son save dosyasından devam ederdim öyle yapabilirsin.
Sdore Femtopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #3 Mantar09 dedi: Ben hep manuel kaydedip son save dosyasından devam ederdim öyle yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Savelere baktım fakat savelerde hiç bir şey yoktu
Mantar09 dedi: Ben hep manuel kaydedip son save dosyasından devam ederdim öyle yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Savelere baktım fakat savelerde hiç bir şey yoktu