GTA V İçin HD 7850 sistem

Xeon

Megapat
Makaleler
1
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi GTA V çıktığında en az orta ayarlarda akıcı oynayabilmek için sistem topladım. Size nasıl bir sistem olduğunu soracağım.

Sistem bu. Sizce nasıl iyimidir? Windows 8.1 Kuracağım. Normalde Optik Yazıcı koymayacaktım ama Oyun çıktığında kutu ile alacağım için dvd ile gelecek. o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benden sana tavsiye sistemini Intel yap derim ben. Hem daha performanslı ve hesaplı gelir tabii bütçene göre değişir.
Sen en iyisi bütçeni söyle

Apu bir işlemciye harici ekran kartı takmaktaki mantık nedir acaba. İşlemci FX 6300, ekran kartı ise R9 280x olmalı. Anakartı ise AM3+ slotuna sahip bir model seçmelisiniz.

Apu bir işlemciye harici ekran kartı takmaktaki mantık nedir acaba. İşlemci FX 6300, ekran kartı ise R9 280x olmalı. Anakartı ise AM3+ slotuna sahip bir model seçmelisiniz.
APU Ekran kartlarıyla dual graphic oluşturabiliyor.Bu sayede bir nevi CR yapmış oluyorsunuz.Belkide arkadaş bu yüzden apu tercih etti.

Apu bir işlemciye harici ekran kartı takmakta ki mantık nedir acaba. İşlemci FX 6300, ekran kartı ise R9 280x olmalı. Anakartı ise AM3+ slotuna sahip bir model seçmelisiniz.

Kardeş öyle bir sistem GTA V oynatır mı ? Yoksa bence öyle bir sistem almayı düşünüyorum da.

Benden sana tavsiye sistemini Intel yap derim ben. Hem daha performanslı ve hesaplı gelir tabii bütçene göre değişir.
Sen en iyisi bütçeni söyle
Bu bütçeye İntel olurmu hiç? İntel için en azından bir 3000 Lira gerekiyor. Arkadaş bütçesini belirtmemiş ama belliki en fazla 1500 Liralık bütçesi var.

2100 Lira ya daha iyi bir sistem toplayabilirsin ama Alperen Yavuz'un dediği doğru bu fiyatla intel'de toplarsın

İmza'mda benim sistemim yazılı bakabilirsiniz. 1880 TL tuttu. Hem de İNTEL... Demekki İNTEL toplamak için 3 bin TL olmasa da oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…