14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #11 arrdda35 dedi: Hocam fena değil kelimemi bu moda böyle bilgisayarımız olsun oyunu GTA 7 yaparım. Genişletmek için tıkla... "Real Life" derken grafik modlarını kastetmedim, okula gidip geldiğin, iş yerinde çalıştığın modları kast ediyordum .
arrdda35 dedi: Hocam fena değil kelimemi bu moda böyle bilgisayarımız olsun oyunu GTA 7 yaparım. Genişletmek için tıkla... "Real Life" derken grafik modlarını kastetmedim, okula gidip geldiğin, iş yerinde çalıştığın modları kast ediyordum .
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 19 Ağustos 2022 #12 LspdFr.
5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 19 Ağustos 2022 #13 efe1231241324 dedi: Hocam bir mod var insanların evlerini soyabiliyorsunuz. Adı Home ınvasion. Bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam güzelmiş ama geliştirilmeli. Sirius Blackw dedi: LspdFr. Genişletmek için tıkla... Fps düşüşü olabiliyor ve çok karışık birsürü mod birbiriyle çakışıyor. kerem bateman dedi: "Real Life" derken grafik modlarını kastetmedim, okula gidip geldiğin, iş yerinde çalıştığın modları kast ediyordum . Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum videosu varsa atabilirmisiniz kuşağa güzel geliyor aratınca grafik paketleri gta 6 videoları çıkıyor.
efe1231241324 dedi: Hocam bir mod var insanların evlerini soyabiliyorsunuz. Adı Home ınvasion. Bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam güzelmiş ama geliştirilmeli. Sirius Blackw dedi: LspdFr. Genişletmek için tıkla... Fps düşüşü olabiliyor ve çok karışık birsürü mod birbiriyle çakışıyor. kerem bateman dedi: "Real Life" derken grafik modlarını kastetmedim, okula gidip geldiğin, iş yerinde çalıştığın modları kast ediyordum . Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum videosu varsa atabilirmisiniz kuşağa güzel geliyor aratınca grafik paketleri gta 6 videoları çıkıyor.
430518 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 19 Ağustos 2022 #14 arrdda35 dedi: Hocam güzelmiş ama geliştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Sizin tercihiniz hocam. Onun dışında önerebileceğim Gang and Turf modu var. Eğer çatışma seviyorsanız oyunda çeteler ile çatışabiliyorsunuz.
arrdda35 dedi: Hocam güzelmiş ama geliştirilmeli. Genişletmek için tıkla... Sizin tercihiniz hocam. Onun dışında önerebileceğim Gang and Turf modu var. Eğer çatışma seviyorsanız oyunda çeteler ile çatışabiliyorsunuz.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #15 arrdda35 dedi: Hocam kurulum videosu varsa atabilirmisiniz kuşağa güzel geliyor aratınca grafik paketleri gta 6 videoları çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video içeriğini bilmiyorum, izlemedim lakin kastettiğim bunlara benziyordu.
arrdda35 dedi: Hocam kurulum videosu varsa atabilirmisiniz kuşağa güzel geliyor aratınca grafik paketleri gta 6 videoları çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video içeriğini bilmiyorum, izlemedim lakin kastettiğim bunlara benziyordu.
5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 19 Ağustos 2022 #16 kerem bateman dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video içeriğini bilmiyorum, izlemedim lakin kastettiğim bunlara benziyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sevgili yapma modu falan var mı?
kerem bateman dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video içeriğini bilmiyorum, izlemedim lakin kastettiğim bunlara benziyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sevgili yapma modu falan var mı?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #17 arrdda35 dedi: Hocam peki sevgili yapma modu falan var mı? Genişletmek için tıkla... Adult modlar hakkında bilgim yok.
arrdda35 dedi: Hocam peki sevgili yapma modu falan var mı? Genişletmek için tıkla... Adult modlar hakkında bilgim yok.
5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 19 Ağustos 2022 #18 kerem bateman dedi: Adult modlar hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.