TunahanMert Femtopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 İstediğim mod sanki benimle arkadaş gibi gezen bir NPC gerek. Araba ile gerekse yanıma binerek benimle gelsin. Biri bana ateş ederse o da ona ateş etsin. Gerekirse ben onun karakterine gecebileyim. Bu şekilde GTA 5 modu var mı acaba?
İstediğim mod sanki benimle arkadaş gibi gezen bir NPC gerek. Araba ile gerekse yanıma binerek benimle gelsin. Biri bana ateş ederse o da ona ateş etsin. Gerekirse ben onun karakterine gecebileyim. Bu şekilde GTA 5 modu var mı acaba?
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 818 Çözümler 4 1 Eylül 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinizi görecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinizi görecektir.
TunahanMert Femtopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Matigre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok teşekkür ederim.
Matigre dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok teşekkür ederim.
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 818 Çözümler 4 1 Eylül 2023 #4 TunahanMert dedi: Gerçekten çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim