GTA V için Valorant silinmeli mi?

3ymen

Picopat
Daha fazla  
GTA V aldım hemen oynamak istiyorum Valorant'a bayağıdır girmiyorum girmek de istemiyorum. Depolamada alan yok Valorant'ı silmeli miyim?

GTA V aldım hemen oynamak istiyorum Valorant'a bayağıdır girmiyorum girmek de istemiyorum. Depolamada alan yok Valorant'ı silmeli miyim?

Konuya bak be cidden boyle konular açılmamalı kardesim madem oynamıyorsun neden silmiyorsun da buraya gelip konu açıyorsun sil gitsin.

Bunu neden bize soruyorsun, elinden de tutalım istersen .

Hocam forumda açmak için çok kişisel bir konu değil mi bu sence? Öncelikle Valorant' ı kaldır ve bir daha yükleme, kalan alanla ne yapacağın da sana kalmış. Ya da bir süre kafa dinlemiş olursun ara vererek, iyi olur. GTA V hikayesini oynarsın, online da arkadaşın varsa girersiniz beraber yoksa tek çekilmez şu an.

Hocam böyle bir konuya ne gerek var ki? Oynamıyorsanız silin.

Şu an size silme desem beni dinlemeyeceksiniz ve yine de sileceksiniz. E madem cevabını bildiğiniz soruyu sorup oyunu sileceksiniz neden konu açıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…