M metyz Femtopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 GTA V şu an 600₺'den 197₺ düşmüş Series S kullanıyorum sizce almalı mı?
ERTZENN Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 378 Çözümler 6 30 Ocak 2024 #2 metyz dedi: GTA V şu an 600₺'den 197₺ düşmüş Series S kullanıyorum sizce almalı mı? Genişletmek için tıkla... Eğer oynamadıysanız alınmalı hikaye fena değil.
metyz dedi: GTA V şu an 600₺'den 197₺ düşmüş Series S kullanıyorum sizce almalı mı? Genişletmek için tıkla... Eğer oynamadıysanız alınmalı hikaye fena değil.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 30 Ocak 2024 #3 metyz dedi: GTA V şu an 600₺'den 197₺ düşmüş Series S kullanıyorum sizce almalı mı? Genişletmek için tıkla... Alınabilir güzel indirim.
metyz dedi: GTA V şu an 600₺'den 197₺ düşmüş Series S kullanıyorum sizce almalı mı? Genişletmek için tıkla... Alınabilir güzel indirim.
Uğur76 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #4 Bilindiği üzere Türkçe dil desteği yok ingilizceniz iyiyse eğer kaçırılmayacak fırsat derim.
V Valkyrieep Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #5 metyz dedi: GTA V şu an 600₺'den 197₺ düşmüş Series S kullanıyorum sizce almalı mı? Genişletmek için tıkla... Bence almalısın çünkü bayağı güzel oyun ama Game Pass'te var mı en son var diye hatırlıyorum ama kalkmışta olabilir ama Game Pass'te yoksa al bence.
metyz dedi: GTA V şu an 600₺'den 197₺ düşmüş Series S kullanıyorum sizce almalı mı? Genişletmek için tıkla... Bence almalısın çünkü bayağı güzel oyun ama Game Pass'te var mı en son var diye hatırlıyorum ama kalkmışta olabilir ama Game Pass'te yoksa al bence.
M metyz Femtopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #6 Uğur76 dedi: Bilindiği üzere Türkçe dil desteği yok ingilizceniz iyiyse eğer kaçırılmayacak fırsat derim. Genişletmek için tıkla... B2-C1 seviye İngilizcem var alıyorum o zaman Valkyrieep dedi: Bence almalısın çünkü bayağı güzel oyun ama Game Pass'te var mı en son var diye hatırlıyorum ama kalkmışta olabilir ama Game Pass'te yoksa al bence. Genişletmek için tıkla... Geçen ay kaldırıldı aldırıldı Game Pass'ten Valkyrieep dedi: Bence almalısın çünkü bayağı güzel oyun ama Game Pass'te var mı en son var diye hatırlıyorum ama kalkmışta olabilir ama Game Pass'te yoksa al bence. Genişletmek için tıkla... Geçen ay kaldırıldı kaldırıldı Game Pass'ten
Uğur76 dedi: Bilindiği üzere Türkçe dil desteği yok ingilizceniz iyiyse eğer kaçırılmayacak fırsat derim. Genişletmek için tıkla... B2-C1 seviye İngilizcem var alıyorum o zaman Valkyrieep dedi: Bence almalısın çünkü bayağı güzel oyun ama Game Pass'te var mı en son var diye hatırlıyorum ama kalkmışta olabilir ama Game Pass'te yoksa al bence. Genişletmek için tıkla... Geçen ay kaldırıldı aldırıldı Game Pass'ten Valkyrieep dedi: Bence almalısın çünkü bayağı güzel oyun ama Game Pass'te var mı en son var diye hatırlıyorum ama kalkmışta olabilir ama Game Pass'te yoksa al bence. Genişletmek için tıkla... Geçen ay kaldırıldı kaldırıldı Game Pass'ten
Uğur76 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #7 metyz dedi: B2-C1 seviye İngilizcem var alıyorum o zaman Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar!
ERTZENN Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 378 Çözümler 6 31 Ocak 2024 #8 metyz dedi: B2-C1 seviye İngilizcem var. Genişletmek için tıkla... Vayy! C1 seviye İngilizce fena değil hocam.
metyz dedi: B2-C1 seviye İngilizcem var. Genişletmek için tıkla... Vayy! C1 seviye İngilizce fena değil hocam.
Motive Makaveli Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Sistem Özellikleri Evga GeForce RTX 2060 KO, AMD Ryzen 5 3500X, Ripjaws G-Skill 8*2Gb 3000Mhz, Gigabyte B450M S2H, Rampage X-Horse, Dell S2421HGF, Everest KB-120 Sleek klavye, Gigabyte Aorus M2 mouse, Rampage Prestige kulaklık. Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #9 metyz dedi: B2-C1 seviye İngilizcem var alıyorum o zaman Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam iyi oyunlar. İlk kez oynayacaksanız bi' şeyleri toplama görevi bayağı bir sıkıyor haberiniz olsun.
metyz dedi: B2-C1 seviye İngilizcem var alıyorum o zaman Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam iyi oyunlar. İlk kez oynayacaksanız bi' şeyleri toplama görevi bayağı bir sıkıyor haberiniz olsun.