GTA V indirirken hız düşmesi problemi

Yer
Amasya
Merhaba arkadaşlar, bu sabah oyunu playstore üzerinden satın aldım social clup üzerinden indirmeye başladım.
İndirme hızım 100mbit sabahtan beri 44 gb civarı indi fakat ara ara hız 10kbs ye kadar düşüyor, indirmeyi durdurup başlattığım zaman düzeliyor bunun sebebi nedir acaba?

Ben diğer konularda çoğu kişinin söylediğini söylüyorum sunucular yoğun. Kesin yazan çoğu kişi de mutlaka bunu söyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öyle düşünmüştüm yinede sormadan edemedim, teşekkürler arkadaşlar.

Bir sorum daha olacaktı ben şuan ki sistemimde GTA IV'i 1080p en yüksek ayarlarda sadece gölgeler kapalı 25 FPS alıyorum GTA V oynarken bir sorun olur mu hangi ayarlarda oynarım?

Ekran kartını söyler misin?

Ben 1 haftadır hala indirmeye çalışıyorum. Gündüzleri, Eso' yu bırakamıyorum. Geceleri de inşallah inecek. Yalnız TT net verdiği sözü tutmadı, her zaman ki gibi. Söylediklerine göre kota sorun olmayacaktı. Ama ne yazık ki 3mb hız ile tırmalamaya devam.

@immortalizm, o garibimin (TtNet'in) elinde değil ki, altyapı zayıf, yetersiz olduğundan müşterisine daha normal sunduğu hızı bile veremiyor.
Malum kazandığı milyonlar yetmiyor, o nedenle yakın bir zamanda ''Ne olur TtNet'e Bir Sadaka'' adı altında konu açacağım. El ele verip TtNet'ciğimin alt yapısını sağlamlaştıracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…