GTA V indirme yeri nasıl değiştirilir?

İşletim sistemi
Windows 10

JosephSalvo

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Rx 580 8 gb OC ASUS
Anakart
B450m S2-H
İşlemci
Amd Ryzen 5 2600
Social Club'tan GTA 5 almıştım 2015'te bayağıdır aynı bilgisayar ile oynuyordum. Fakat geçenlerde bilgisayarımı sıfırladım ve bugün GTA 5 indireyim dedim.
Social Club'ı indirdim, öncelikle onun indirme yerini değiştiremedim. Neyse problem yok fazla yer kaplamıyor.
Fakat GTA V'in indirme yerine girince D diskini seçtiğimde direkt atıyor uygulamadan. Çözüm bekliyorum :(

Social Club'tan GTA 5 almıştım 2015'te bayağıdır aynı bilgisayar ile oynuyordum. Fakat geçenlerde bilgisayarımı sıfırladım ve bugün GTA 5 indireyim dedim.
Social Club'ı indirdim, öncelikle onun indirme yerini değiştiremedim. Neyse problem yok fazla yer kaplamıyor.
Fakat GTA V'in indirme yerine girince D diskini seçtiğimde direkt atıyor uygulamadan. Çözüm bekliyorum :(
Merhaba, GTA V klasörünü başka bir yere taşıyın.

İndirme yerinden C diske indirin ve GTA V klasörü oluşursa onu D diskine taşıyın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı