_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #1 Selam, GTA V yüklemesi 1,5'de kaldı 10 dakikadır sebebi nedir? Ayrıca GTA 5 yüklenince 10-15 GB boş HDD alanım kalacak PC kasar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
Selam, GTA V yüklemesi 1,5'de kaldı 10 dakikadır sebebi nedir? Ayrıca GTA 5 yüklenince 10-15 GB boş HDD alanım kalacak PC kasar mı?
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #2 HDD olduğu için.
A Anyuogleam Zeptopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #3 Oyun korsan mı?
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Haziran 2021 #4 Windows o HDD'ye kuruluysa evet, kasacak. PC'yi yeniden başlatın, düzeldi ben öyle yaptığımda.
W4ldo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 205 4 Haziran 2021 #5 PC bileşenleri ne? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #6 Anyuogleam dedi: Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Burada belirtmem uygun mu bilmiyorum ama, maddi durumumuz çok yok ortanın bir azı mecburum. W4ldo dedi: PC bileşenleri ne. Genişletmek için tıkla... i5 650 GT 730 8 GB RAM. yaagzrmkc dedi: Windows o HDD'ye kuruluysa evet, kasacak. PC'yi yeniden başlatın, düzeldi ben öyle yaptığımda. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlattığımda oyunu silmeden kasma düzelir mi? Veya setup için dediyseniz; o kasma bana zararlı olur mu oyun oynarken vb.
Anyuogleam dedi: Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Burada belirtmem uygun mu bilmiyorum ama, maddi durumumuz çok yok ortanın bir azı mecburum. W4ldo dedi: PC bileşenleri ne. Genişletmek için tıkla... i5 650 GT 730 8 GB RAM. yaagzrmkc dedi: Windows o HDD'ye kuruluysa evet, kasacak. PC'yi yeniden başlatın, düzeldi ben öyle yaptığımda. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlattığımda oyunu silmeden kasma düzelir mi? Veya setup için dediyseniz; o kasma bana zararlı olur mu oyun oynarken vb.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 4 Haziran 2021 #7 Silinen üye dedi: Burada belirtmem uygun mu bilmiyorum ama, maddi durumumuz çok yok ortanın bir azı mecburum. i5 650 GT 730 8 GB RAM. PC'yi yeniden başlattığımda oyunu silmeden kasma düzelir mi? Veya setup için dediyseniz; o kasma bana zararlı olur mu oyun oynarken vb. Genişletmek için tıkla... Hocam bende arıyorum GTA 5'in bedavasını
Silinen üye dedi: Burada belirtmem uygun mu bilmiyorum ama, maddi durumumuz çok yok ortanın bir azı mecburum. i5 650 GT 730 8 GB RAM. PC'yi yeniden başlattığımda oyunu silmeden kasma düzelir mi? Veya setup için dediyseniz; o kasma bana zararlı olur mu oyun oynarken vb. Genişletmek için tıkla... Hocam bende arıyorum GTA 5'in bedavasını
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 4 Haziran 2021 #8 Silinen üye dedi: Burada belirtmem uygun mu bilmiyorum ama, maddi durumumuz çok yok ortanın bir azı mecburum. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Gameste bedava vardı ordan niye almadınız? 5 10 liraya içinde GTA V olan hesaplar satılıyor onlara bakın.
Silinen üye dedi: Burada belirtmem uygun mu bilmiyorum ama, maddi durumumuz çok yok ortanın bir azı mecburum. Genişletmek için tıkla... Hocam Epic Gameste bedava vardı ordan niye almadınız? 5 10 liraya içinde GTA V olan hesaplar satılıyor onlara bakın.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Haziran 2021 #9 Silinen üye dedi: PC'yi yeniden başlattığımda oyunu silmeden kasma düzelir mi? Veya setup için dediyseniz; o kasma bana zararlı olur mu oyun oynarken vb. Genişletmek için tıkla... PC'niz yavaşlayacak, yeniden başlatınca düzelmeyecek. FPS düşmesi de olabilir. Epic Games hesabı alın 5-10₺'ye, oradan yükleyin.
Silinen üye dedi: PC'yi yeniden başlattığımda oyunu silmeden kasma düzelir mi? Veya setup için dediyseniz; o kasma bana zararlı olur mu oyun oynarken vb. Genişletmek için tıkla... PC'niz yavaşlayacak, yeniden başlatınca düzelmeyecek. FPS düşmesi de olabilir. Epic Games hesabı alın 5-10₺'ye, oradan yükleyin.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 4 Haziran 2021 #10 Fian Şampiyonu dedi: Hocam Epic Gameste bedava vardı ordan niye almadınız? 5 10 liraya içinde GTA V olan hesaplar satılıyor onlara bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar oyunu mahvedip satıyorlardır.
Fian Şampiyonu dedi: Hocam Epic Gameste bedava vardı ordan niye almadınız? 5 10 liraya içinde GTA V olan hesaplar satılıyor onlara bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar oyunu mahvedip satıyorlardır.