_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #11 yaagzrmkc dedi: PC'niz yavaşlayacak, yeniden başlatınca düzelmeyecek. FPS düşmesi de olabilir. Epic Games hesabı alın 5-10₺'ye, oradan yükleyin. Genişletmek için tıkla... Oradan yükleyince ne oluyor? Hiçbir fikrim yokta.
yaagzrmkc dedi: PC'niz yavaşlayacak, yeniden başlatınca düzelmeyecek. FPS düşmesi de olabilir. Epic Games hesabı alın 5-10₺'ye, oradan yükleyin. Genişletmek için tıkla... Oradan yükleyince ne oluyor? Hiçbir fikrim yokta.
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #12 Hocam oyun korsan olduğundan dolayı böyle bir sorun yaşamış olabilirsiniz.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 4 Haziran 2021 #13 Ahmt1 dedi: Hocam onlar oyunu mahvedip satıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Hocam bedava dağıtıldığı için çok fazla hesaptan alıyorlar ondan ucuz.
Ahmt1 dedi: Hocam onlar oyunu mahvedip satıyorlardır. Genişletmek için tıkla... Hocam bedava dağıtıldığı için çok fazla hesaptan alıyorlar ondan ucuz.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 4 Haziran 2021 #14 Silinen üye dedi: Oradan yükleyince ne oluyor? Hiçbir fikrim yokta. Genişletmek için tıkla... GTA 5 büyük bir dosya bence normal. Ha 15 GB az gibi.
Silinen üye dedi: Oradan yükleyince ne oluyor? Hiçbir fikrim yokta. Genişletmek için tıkla... GTA 5 büyük bir dosya bence normal. Ha 15 GB az gibi.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #15 yaagzrmkc dedi: PC'niz yavaşlayacak, yeniden başlatınca düzelmeyecek. FPS düşmesi de olabilir. Epic Games hesabı alın 5-10₺'ye, oradan yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki setup kurulurken oyunun yüklendiği yeri silip 38 boş alan açacağım? Yani 10+38 kasar mı?
yaagzrmkc dedi: PC'niz yavaşlayacak, yeniden başlatınca düzelmeyecek. FPS düşmesi de olabilir. Epic Games hesabı alın 5-10₺'ye, oradan yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam peki setup kurulurken oyunun yüklendiği yeri silip 38 boş alan açacağım? Yani 10+38 kasar mı?
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Haziran 2021 #16 Silinen üye dedi: Oradan yükleyince ne oluyor? Hiçbir fikrim yokta. Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal, korsanın vereceği zararları bilmiyoruz. Silinen üye dedi: Hocam peki setup kurulurken oyunun yüklendiği yeri silip 38 boş alan açacağım? Yani 10+38 kasar mı? Genişletmek için tıkla... Yüklendiği yeri silerseniz oyun silinir.
Silinen üye dedi: Oradan yükleyince ne oluyor? Hiçbir fikrim yokta. Genişletmek için tıkla... Oyun orjinal, korsanın vereceği zararları bilmiyoruz. Silinen üye dedi: Hocam peki setup kurulurken oyunun yüklendiği yeri silip 38 boş alan açacağım? Yani 10+38 kasar mı? Genişletmek için tıkla... Yüklendiği yeri silerseniz oyun silinir.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 4 Haziran 2021 #17 Silinen üye dedi: Oradan yükleyince ne oluyor? Hiçbir fikrim yokta. Genişletmek için tıkla... Orjinalini yüklersiniz. Korsan yüklerseniz GTA 5 oynıyayım diye bilgisayarınızı çökertip sonunu çok kötü yapabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Oradan yükleyince ne oluyor? Hiçbir fikrim yokta. Genişletmek için tıkla... Orjinalini yüklersiniz. Korsan yüklerseniz GTA 5 oynıyayım diye bilgisayarınızı çökertip sonunu çok kötü yapabilirsiniz.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #18 yaagzrmkc dedi: Oyun orijinal, korsanın vereceği zararları bilmiyoruz. Yüklendiği yeri silerseniz oyun silinir. Genişletmek için tıkla... Dostum, oyunu Torrent'den 38 GB'ye indirdim. Sonra şimdi toplam alnımı 80 GB yaptım; GTA 5 ne kadar alacak bu alandan ve en önemlisi PC kasar mı?
yaagzrmkc dedi: Oyun orijinal, korsanın vereceği zararları bilmiyoruz. Yüklendiği yeri silerseniz oyun silinir. Genişletmek için tıkla... Dostum, oyunu Torrent'den 38 GB'ye indirdim. Sonra şimdi toplam alnımı 80 GB yaptım; GTA 5 ne kadar alacak bu alandan ve en önemlisi PC kasar mı?
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Haziran 2021 #19 Silinen üye dedi: Dostum, oyunu Torrent'den 38 GB'ye indirdim. Sonra şimdi toplam alnımı 80 GB yaptım; GTA 5 ne kadar alacak bu alandan ve en önemlisi PC kasar mı? Genişletmek için tıkla... 38GB, 42GB kalacak. Kasabilir.
Silinen üye dedi: Dostum, oyunu Torrent'den 38 GB'ye indirdim. Sonra şimdi toplam alnımı 80 GB yaptım; GTA 5 ne kadar alacak bu alandan ve en önemlisi PC kasar mı? Genişletmek için tıkla... 38GB, 42GB kalacak. Kasabilir.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #20 yaagzrmkc dedi: 38 GB, 42 GB kalacak. Kasabilir. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün once yine 42 GB gibi bir alanım vardı kasmadı, kasacağını düşünmüyorum. Bütün yardımlarınız için herkese teşekkür ederim. yaagzrmkc dedi: 38 GB, 42 GB kalacak. Kasabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum yüklemede 8 saat kaldı diyor, bazen böyle diyor 2 3 saat ya da 4 saat falan sürüyor. Yine bir yanlış zamanlama olabilir mi doğru mudur?
yaagzrmkc dedi: 38 GB, 42 GB kalacak. Kasabilir. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün once yine 42 GB gibi bir alanım vardı kasmadı, kasacağını düşünmüyorum. Bütün yardımlarınız için herkese teşekkür ederim. yaagzrmkc dedi: 38 GB, 42 GB kalacak. Kasabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum yüklemede 8 saat kaldı diyor, bazen böyle diyor 2 3 saat ya da 4 saat falan sürüyor. Yine bir yanlış zamanlama olabilir mi doğru mudur?