LADES312 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı Gtx 950m İşlemci İ7 6700HQ 2.6GHZ Böyle bir hata veriyor. Anlamadım ki. Oyunu silip yüklesem olur mu?
aydin01 Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #2 Modemini aç kapa tekrar dene. Artı 0 Eksi
Burak Işıkakdoğan Picopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #3 Sunucularda sorun var veya modeminize aç-kapa yapmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS LADES312 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #4 İşe yaramadı başka çözüm var mıdır? Artı 0 Eksi
Matet Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #5 Merhabalar bende bu sorunla karşılaştım çözümünü bilen yardım olabilecek birisi var mı? Artı 0 Eksi
KS KS LADES312 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #6 Matet dedi: Merhabalar bende bu sorunla karşılaştım çözümünü bilen yardım olabilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Kendi internetim ile girince oluyordu internetimi değiştirmiştir Turkcell'i aradım ve güvenli interneti kapattırdım ve sorun çözülmüştü. LADES312 dedi: Kendi internetim ile girince oluyordu internetimi değiştirmiştir Turkcell'i aradım ve güvenli interneti kapattırdım ve sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Ev interneti için güvenli interneti kapattırdım. Artı 0 Eksi
Matet dedi: Merhabalar bende bu sorunla karşılaştım çözümünü bilen yardım olabilecek birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Kendi internetim ile girince oluyordu internetimi değiştirmiştir Turkcell'i aradım ve güvenli interneti kapattırdım ve sorun çözülmüştü. LADES312 dedi: Kendi internetim ile girince oluyordu internetimi değiştirmiştir Turkcell'i aradım ve güvenli interneti kapattırdım ve sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Ev interneti için güvenli interneti kapattırdım.
Matet Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #7 LADES312 dedi: Kendi internetim ile girince oluyordu internetimi değiştirmiştir Turkcell'i aradım ve güvenli interneti kapattırdım ve sorun çözülmüştü. Ev interneti için güvenli interneti kapattırdım. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun. İyi akşamlar. Artı 0 Eksi
LADES312 dedi: Kendi internetim ile girince oluyordu internetimi değiştirmiştir Turkcell'i aradım ve güvenli interneti kapattırdım ve sorun çözülmüştü. Ev interneti için güvenli interneti kapattırdım. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun. İyi akşamlar.