Grafiği yükseltsem de düşürsem de render sorununu yaşıyorum. Oyun HDD'de kurulu. Bütün parçalar yeni daha yeni aldım.
İşlemci: Ryzen 3 2200G
Ekran Kartı: ASUS RX570 STRIX OC
RAM: 8 GB
Sistemim bu.
Kaplamalar yüklenmiyordan kastınız tam olarak nedir örnek bir fotoğraf ve oyun içi değerleri atabilir misiniz. Bende yollar ve evler yüklenmiyordu bazen ki kontrol ettiğimde CPU'nun %100 kullanıldığını farketmiştim. Ancak sizin sorununuz HDD kaynaklı da olabilir.
Aynı sorunu yaşamıştım. Sonra oyunu kurarken internetimin problemli olduğunu hatırladım sildim ve tekrar yükledim bir nebze olsun düzelmişti. Ardından oyun esnasında değerleri kontrol ettim. Single Player oynarken CPU kullanımı daha düşüktü ve bariz daha hızlı yükleniyordu kaplamalar. Sanırım geç yüklenmesinin sebebi CPU. Ram yetersiz kaldığında ani takılmalara sebep oluyordu eski bilgisayarımda. HDD konusunda bir şey diyemeyeceğim test etmedim.
Kaplamalar yüklenmiyordan kastınız tam olarak nedir örnek bir fotoğraf ve oyun içi değerleri atabilir misiniz. Bende yollar ve evler yüklenmiyordu bazen ki kontrol ettiğimde CPU'nun %100 kullanıldığını farketmiştim. Ancak sizin sorununuz HDD kaynaklı da olabilir.