GTA V karakter spawn, araba spawn ve polisleri kapatma modu bulma

Merhaba #3'de gönderdiğiniz ilk bağlantıdaki modu indirdim, kurulumu nasıl yapmam gerekiyor? Open IV gibi bir programlamı yoksa kopyala yapıştır şeklinde mi?

Merhaba #3'de gönderdiğiniz ilk bağlantıdaki modu indirdim, kurulumu nasıl yapmam gerekiyor? Open IV gibi bir programlamı yoksa kopyala yapıştır şeklinde mi?
Çok pardon. Farketmemişim. O linkteki trainer outdated olmuş. Onun güncel versiyonu için bunu indirmen lazım. Sonra bu linkten Scripthook V indirip bin klasörü içindeki ScripthookV.dll ve dinput8.dll dosyalarını oyunun kurulu olduğu yere (Steam/steamapps/Grand Theft Auto V) kopyala. Sonra trainer dosyalarından (1. Link) ent-config.xml ve Enhanced Native Trainer.asi dosyalarının ikisini de yine aynı GTA 5'in kurulu olduğu yere at. Oyun içinde F4'e basarak trainer'ı açabilirsin. Bu modların kurulumu için OpenIV gibi bir programa ihtiyacın yok. İyi oyunlar.

NOT: Bu modlarla GTA V Online'da kesinlikle girme. Banlanırsın. Sadece single player için kullanılmalı bu modlar. Online girecekken bu modları silip girmelisin. Ayrıca GTA V'in yedeğini almayı unutma.

Merhaba, ilk linkte ve ikinci linkteki dosyaları açtım fakat F4 ile menü açılmadı. Script ile ilgili arşivde birde asi dosyası var acaba onudamı atmalıyım?

Merhaba, ilk linkte ve ikinci linkteki dosyaları açtım fakat F4 ile menü açılmadı. Script ile ilgili arşivde birde asi dosyası var acaba onudamı atmalıyım?
Readme dosyasında yazmıyordu ama atmayı dene bir bakalım.

Yine olmadı. Acaba bir yeri yanlış mı yapıyorum?
Scripthook V'i indirdin mı? Attığım linkten çıkmıyor normalde çıkması gereken site şimdi farkettim. İşin garibi artık bulamıyorum o siteyi de. Mobilde olduğum için mi acaba? Sen ne indirdin 2. linkten?
Tamam. Araştırdım. Scripthook V'i yapan kişi şimdilik etrafta yokmuş :D GTA V de güncellendiği için plugin'in de güncellenmesi gerekiyor doğal olarak ama yeni versiyon yok şimdilik. O yüzden bir süre trainer kullanamayacak kimse.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı