ykstokatlamaca Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Normalde kasmayan oyun kasmaya başladı işlemci kullanımım CPU %100'lerde gezerken GPU kullanımım Max %50'i görmüyor ve oyunda drop yiyiorum. Sistem. i5-4460S GTX 1050 çit fan. 2*4 toplamda 8 GB RAM. Sorunun çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
Normalde kasmayan oyun kasmaya başladı işlemci kullanımım CPU %100'lerde gezerken GPU kullanımım Max %50'i görmüyor ve oyunda drop yiyiorum. Sistem. i5-4460S GTX 1050 çit fan. 2*4 toplamda 8 GB RAM. Sorunun çözümünü bilen var mı?
HEISENBERGG47 Femtopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 Merhaba. Driveler güncel değilse güncelleyin. Eğer güncel ise, oyun ayarlarından monitörünüze uygun hz'yı ayarlayın. Artı 0 Eksi
Merhaba. Driveler güncel değilse güncelleyin. Eğer güncel ise, oyun ayarlarından monitörünüze uygun hz'yı ayarlayın.
Memet Kaslı Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 ykstokatlamaca dedi: Normalde kasmayan oyun kasmaya başladı işlemci kullanımım CPU %100'lerde gezerken GPU kullanımım Max %50'i görmüyor ve oyunda drop yiyiorum. Sistem. i5-4460S GTX 1050 çit fan. 2*4 toplamda 8 GB RAM. Sorunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
ykstokatlamaca dedi: Normalde kasmayan oyun kasmaya başladı işlemci kullanımım CPU %100'lerde gezerken GPU kullanımım Max %50'i görmüyor ve oyunda drop yiyiorum. Sistem. i5-4460S GTX 1050 çit fan. 2*4 toplamda 8 GB RAM. Sorunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz?
KS KS ykstokatlamaca Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #4 Memet Kaslı dedi: Oyunu hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Normal de hepsi yüseğe aldım darboğaz azalması için yine aynıydı şu an da normalde kullanıyorum. HEISENBERGG47 dedi: Merhaba. Drive'ler güncel değilse güncelleyin. Eğer güncel ise, oyun ayarlarından monitörünüze uygun Hz'yı ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Zaten sırf o yüzden V-Sync açık oynuyorum bir daha bir güncelleme varsa kontrol ederim. Artı 0 Eksi
Memet Kaslı dedi: Oyunu hangi grafik ayarlarında oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Normal de hepsi yüseğe aldım darboğaz azalması için yine aynıydı şu an da normalde kullanıyorum. HEISENBERGG47 dedi: Merhaba. Drive'ler güncel değilse güncelleyin. Eğer güncel ise, oyun ayarlarından monitörünüze uygun Hz'yı ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Zaten sırf o yüzden V-Sync açık oynuyorum bir daha bir güncelleme varsa kontrol ederim.