olcanasqar Centipat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 596 Makaleler 1 18 Şubat 2021 #1 Bilgisayarı sıfırlarken save dosyasını kopyalamayı unuttum. İnternetten %53 save indirdim ve gerekli yere attım ancak oyun en baştan başlıyor ve hiçbir görev yapılmamış olarak gözüküyor. Nasıl çözerim?
Bilgisayarı sıfırlarken save dosyasını kopyalamayı unuttum. İnternetten %53 save indirdim ve gerekli yere attım ancak oyun en baştan başlıyor ve hiçbir görev yapılmamış olarak gözüküyor. Nasıl çözerim?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 18 Şubat 2021 #11 olcanasqar dedi: Aynı şekilde yaptım. Yoksa Save dosyasını mevcut Save klasöründekilerle değiştirmem mı gerekiyordu? Genişletmek için tıkla... Hocam daha fazla yardımcı olamayacağım. Sosyalin kuralları mevcut. Bir de korsan olduğu için sorunlu olabilir. Artı 0 Eksi
olcanasqar dedi: Aynı şekilde yaptım. Yoksa Save dosyasını mevcut Save klasöründekilerle değiştirmem mı gerekiyordu? Genişletmek için tıkla... Hocam daha fazla yardımcı olamayacağım. Sosyalin kuralları mevcut. Bir de korsan olduğu için sorunlu olabilir.