GTA V kırıldı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, bir link gördüm. Oyun bu kadar kısa sürede nasıl kırıldı? Üzücü haberi sizlerle paylaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İhtimal vermiyorum böyle bişeyin olmasına :) O kadar ertelediler oyunu bence bir sebebi de hemen kırılmasını önlemekti :)

Unlocked Retail başlığını atmışlar. Sanırım bekleme süresini atlattılar. Birde sanırım FIFA15'in DRM sistemi olan Gonovo*'yu kullanıyordu GTA V'de. Eğer öyleyse FIFA15'i kırdıkları için GTA V'i de kırmaları zor olmasa gerek.

*: İsmini yanlış hatırlıyor olabilirim.

Bence GTA 5 korsan üzerinden pek kullanılmayacak. Sebebi ise korsan kullananların çoğunluğu eski ve kötü bilgisayarlar kullanıyorlar. Çoğunun bilgisayarı açmayacak bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence GTA 5 korsan üzerinden pek kullanılmayacak. Sebebi ise korsan kullananların çoğunluğu eski ve kötü bilgisayarlar kullanıyorlar. Çoğunun bilgisayarı açmayacak bile.

Benim i7 4790K - GTX 980 kullanan korsancılar bile görmüşlüğüm vardır. Korsan parasızlık değil, hastalıktır. Unutmayın bunu. :D

Duvara çerçeveletesim geldi sözü şimdi. :D

Maalesef haklısınız. Ben de biraz böyleyim ama korsanı bıraktım 6 7 ay önce şükürler olsun. Oyuna para verirken içim acıyor, karta para yaptırırken ellerim titriyor. Korsandan kurtulmanın yolu bütçe ayırmak yoksa orjinal oyun oynamak çok zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı