GTA V Kod Nasıl Kullanılır?

wholen

Hectopat
Makaleler
1
Bugün Steam üzerinden GTA 5'i satın aldım. İndirimdeydi oyun GTA5+$1,200,000 makul fiyata satın aldım. Şu anda oyunu yüklemeyi düşünmüyorum sistemim kötü ancak bir kaç hafta sonra yeni sistem toplayacağım. Aklıma takılan soru yanında 1,200,000 değerinde para kodu olarak satın aldım. Bu kodu nasıl bulabilirim veya nereye gidiyor social club'a felanmı. İleri de yeni sistem topladığımda o kodu nerden bulup nasıl aktif edeceğim bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Social clubdan aktif edebilirsin.

Peki bu kodu ileride oyunu yüklediğimde ve oynamak istediğimde nereden alıcam, yani kod social club hesabıma mı gitti ?

Kodu bir yere yazın oynayacağınız zaman kodu aktif edersiniz.

Steam üzerinden satın aldıysan steam hesabına kaydedilir. Para kodunu social club üzerinden onaylatabilirsin.

Demek istediğim kodu nerden bulucam işte kod elime ulaşmadı. Nereden bulabilirim o kodu...

Social club'a kayıt olduğum e-postaya mı yoksa steam'e kayıt olduğuım e-postaya mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…